Anda
17:23, 25 maj 2017

Jestem
Fajnie że zaglądacie. Mam troszkę mało czasu 
Tulucy, i jak? Która róża pierwsza?
U mnie róże mają pąki nabrzmiałe bardzo i ciekawa jestem, która będzie pierwsza.
Gąsieniczki na różach też mam, maszyny też trochę jest, ale tragedii nie ma
Mszyce mam też na ślazach. Uwijają się tam sikorki, więc może ich już niedługo nie będzie.
Gosika, byłam u Cię
Kasiu z Bawarii i Radziu u Was też byłam 
Kasiu Katkak zaraz lecę do Ciebie
Gosiu Malgol, no właśnie, liście już nie wrócą do koloru. Ja podlewam moje róże preparatem z Neem. Chemii nie musiałam całe szczęście używać jeszcze.
Fotki jakieś tam mam na karcie. Postaram się coś na dniach wrzucić

Tulucy, i jak? Która róża pierwsza?
U mnie róże mają pąki nabrzmiałe bardzo i ciekawa jestem, która będzie pierwsza.
Gąsieniczki na różach też mam, maszyny też trochę jest, ale tragedii nie ma

Gosika, byłam u Cię

Kasiu Katkak zaraz lecę do Ciebie

Gosiu Malgol, no właśnie, liście już nie wrócą do koloru. Ja podlewam moje róże preparatem z Neem. Chemii nie musiałam całe szczęście używać jeszcze.
Fotki jakieś tam mam na karcie. Postaram się coś na dniach wrzucić

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken