Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 14:55, 29 maj 2017

oliwka napisał(a)

Ewa co to za kwiatuszki, pięknie masz w ogrodzie widziałam, że obok rozchodników kwitną ci szałwie. Z tego co mi kiedyś pisałaś rozchodniki nie lubią dużo wody, a za to moje szałwie bez wody marnieją. Jak u ciebi sprawdza się ta para?

Donoszę, że u mnie Marietherese ma po jednym paku na dwóch krzakach, za to Rosa Ueterssen ma mnóstwo paków. po trzech latach wzięła się za siebie tak jak i z resztą New Dawn
pozdrawiam ciepło

To jest Knautia macedonica, odmiana bodajże Mars Midget. Nie jest taka wysoka jak bezodmianowa.
Szałwie mi kwitną obok przywrotników. Dobra z nich para, tylko przywrotnik pożera mi powoli Caradonnę. Z roku na rok jest coraz wyższy. Rozchodnika mam tylko w donicy.

MT jeszcze młoda. W przyszłym roku będzie lepiej, może nawet już następne kwitnienia będą lepsze Na fotki Twoich róż już się cieszę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:55, 29 maj 2017

Basilikum napisał(a)
jakbys sie zapuscila do Playmobil i jeszcze dalej zapragnela to zapraszam

Dziękuję i skorzystam na pewno
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:57, 29 maj 2017

Wendy79 napisał(a)
Piwonie mam sadzone wiosną. Mizeroty okrutne. Na kwiaty to nie wiadomo kiedy się doczekam. Kocham kwiaty piwonii (pełne jak ja ). Moje naj najukochańsze, w różach też szukam takiego pąka.

Piwonie jak posadzone płytko to zakwitną w przyszłym roku. Doczekasz się kwiatów Moje już mają 5 lat to i kwitnienie bardziej obfite.
Kawa 15:03, 29 maj 2017

macham ci zmęczoną powieką bo na nic innego nie mam siły
...
foty wymiatają
Anda 15:05, 29 maj 2017

Kawa napisał(a)
macham ci zmęczoną powieką bo na nic innego nie mam siły
...
foty wymiatają

Wycieczka się udała? Wyśpij się dziś dobrze i jutro opowiedz jak było
Kasiek 15:11, 29 maj 2017

Anda napisał(a)

Piwonie jak posadzone płytko to zakwitną w przyszłym roku. Doczekasz się kwiatów Moje już mają 5 lat to i kwitnienie bardziej obfite.

W tamtym roku kupilam kolejna Maxi i wyobraz sobie ze zakwitla. Jednym kwiatem ale zakwitla
Anda 15:18, 29 maj 2017

Kasiek napisał(a)

W tamtym roku kupilam kolejna Maxi i wyobraz sobie ze zakwitla. Jednym kwiatem ale zakwitla

Z roku na rok będziesz miała więcej kwiatów U Ciebie tak czy tak wszystko rośnie jak na drożdżach
Makusia 15:25, 29 maj 2017

Boże Ty robisz takie piękne zdjęcia, że może powinnam się zgłosić do Ciebie, żeby choć jedno swoje własne przyzwoite zdjęcie mieć, żeby Dziecko do Szkoły mogło zanieść, jak Pani prosi

A poważnie- cudne zdjęcia! Po prostu bajka!!!
Anda 15:28, 29 maj 2017

Makusia napisał(a)
Boże Ty robisz takie piękne zdjęcia, że może powinnam się zgłosić do Ciebie, żeby choć jedno swoje własne przyzwoite zdjęcie mieć, żeby Dziecko do Szkoły mogło zanieść, jak Pani prosi

A poważnie- cudne zdjęcia! Po prostu bajka!!!

Dziękuję Na sesję zapraszam
Kasiek 15:28, 29 maj 2017

Lubie piwonie i cieszy mnie kazdy kwiat, Maxi jest piekna i zrobila mi mila niespodzianke Przedszkolak taki, wsadzilam ja w lutym ( ) a zakwitla w maju. Pewnie byla podpedzona ale ...i tak sie cieszylam
Teraz jeszcze nie kwitnie, choc pakow ma wiele, nic dziwnego skoro juz ja tyle razy przesadzalam...
Ciesza Twoje fotki