Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Wafel 23:16, 11 lip 2026

Elisko co u Ciebie?
anabuko1 07:54, 12 lip 2026

Elisko, Twój Ogród z koniczynka to piękna oza
Widać, że wkładasz w niego całe serce i to widać na każdym zdjęciu!

Piwonie w roli głównej
Te różowe kule to petarda! A te białe, które już przekwitają i leżą jak konfetti na trawie... mają w sobie coś takiego melancholijnego i pięknego. Klasyka czerwca. Przy nich ta żółta krzewinka to idealne tło.
Ta spiralna tujka to majstersztyk! Dodaje ogrodowi charakteru i takiej elegancji. Widać rękę ogrodnika z pasją. Obok nich te kolorowe rabaty wyglądają jeszcze bardziej bajecznie.
A ten fioletowy powojnik pnący się po drewnianym płocie razem z różowymi różami... kolory idealne I zapach pewnie roznosi się po całym ogrodzie.
Biały jaśmin obsypany kwiatami to już samo lato A te fioletowe geranium/bodziszki - taka chmurka koloru.oje jeszcze małe sadzonki 2. Może kiedyś się rozrosną.

Poidełko dla ptaków, niebieska kanapa na ganku, huśtawka, te skrzynki z pelargoniami... Czuję od razu, że to miejsce do siedzenia z kawą i słuchania ptaków. I ten widok z góry na cały ogród - masz tam mnóstwo przestrzeni i porządku w kompozycji.

Elisko, masz ogród z duszą. Kolorowo, ale z pomysłem.
Róż, fiolet, biel i te soczyste zielone tła z iglaków - to się zawsze broni.

Rumianka 12:22, 13 lip 2026

Basilikum napisał(a)
Och jak slicznie u Ciebie konieczynka wspaniala i kolorowa
no ja nie wiem co chwalic, wszystko piekne

Dziękuję serdecznie za odwiedzinki i te achy....Pozdrawiam
Rumianka 12:23, 13 lip 2026

basia3012 napisał(a)
Elisko, tyle fajnych pomysłów u Ciebie. I powojnik w obrazie, i but i kluczowe serducha. Bardzomi się te pomysły spodobały. Może coś ściągnę?

Basiu, masz ochote to kopiuj do woli moje pomysły, ucieszę się jeszcze bardziej...
Rumianka 12:27, 13 lip 2026

Wafel napisał(a)
Elisko co u Ciebie?

Asiu, wszystko gra, tylko na działce netu brak. W ubiegłym roku położyli światłowód, miało sie cos ruszyc z umowami w tym roku, ale cisza kompletna, nikt nie pojawia się, a my czekamy. Ogród po zimie wyglądał fatalnie, załamało mnie to, ale jakos powoli odrodziło się, a to co wymarzło musiałam wywalić i uzupełnić nowymi nasadzeniami. Wczoraj byłysmy z Mirką u Joli w jej ogrodzie. Zachwyt, zachwyt...
Rumianka 12:35, 13 lip 2026

anabuko1 napisał(a)
Elisko, Twój Ogród z koniczynka to piękna oza
Widać, że wkładasz w niego całe serce i to widać na każdym zdjęciu!

Piwonie w roli głównej
Te różowe kule to petarda! A te białe, które już przekwitają i leżą jak konfetti na trawie... mają w sobie coś takiego melancholijnego i pięknego. Klasyka czerwca. Przy nich ta żółta krzewinka to idealne tło.
Ta spiralna tujka to majstersztyk! Dodaje ogrodowi charakteru i takiej elegancji. Widać rękę ogrodnika z pasją. Obok nich te kolorowe rabaty wyglądają jeszcze bardziej bajecznie.
A ten fioletowy powojnik pnący się po drewnianym płocie razem z różowymi różami... kolory idealne I zapach pewnie roznosi się po całym ogrodzie.
Biały jaśmin obsypany kwiatami to już samo lato A te fioletowe geranium/bodziszki - taka chmurka koloru.oje jeszcze małe sadzonki 2. Może kiedyś się rozrosną.

Poidełko dla ptaków, niebieska kanapa na ganku, huśtawka, te skrzynki z pelargoniami... Czuję od razu, że to miejsce do siedzenia z kawą i słuchania ptaków. I ten widok z góry na cały ogród - masz tam mnóstwo przestrzeni i porządku w kompozycji.

Elisko, masz ogród z duszą. Kolorowo, ale z pomysłem.
Róż, fiolet, biel i te soczyste zielone tła z iglaków - to się zawsze broni.

Aniu, dziękuję za taki obszerny i przepiękny wpis, którego jeszcze nikt tak cudnie nie napisał. Wielkie dzięki i pozdrawiam. Az urosłam.
Rumianka 12:53, 13 lip 2026

30 letnia Zuczka (żółwiczka) na codziennym spacerku...łapie wit. D

uf jak gorąco

róża wyhodowana z patyczka
Rumianka 13:00, 13 lip 2026

Rumianka 13:05, 13 lip 2026

Rumianka 13:13, 13 lip 2026

biała lawenda rozrosła się

ławeczki odmalowane