Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Nallar 22:48, 30 paź 2015

Twoje igiełkowe dzieła już chwaliłam.
Jajka bez żółtka nie miałam szczęścia zobaczyć, podobnie zresztą jak podstawki z kołpaka.
Widzę że podobnie jak ja pozbyłaś się pnącza, mnie jeszcze czeka dość spory odcinek siatki ogrodzeniowej z której muszę się go pozbyć.
Rumianka 08:22, 31 paź 2015

Pnącze przydatne było w momencie, gdy świerki jeszcze były małe, więc osłaniało od ulicy. Teraz natomiast pnącze zrobiło się tak zdrewniałe, że był spory problem, żeby usunąć je z siatki.
Rumianka 08:10, 02 lis 2015

Z niektórymi roślinami tak jest, że najpierw się je sadzi, żeby chociaż coś rosło, a później trzeba usuwać, gdyż okazują się zbyt ekspansywne.
kamila66 11:23, 02 lis 2015

Rumianko jestem z rewizytą
Metamorfoza ogrodu ogromna, widać dużo własnej pracy, także artystycznej- drabinka świetna, koniczyna bardzo oryginalny pomysł. Hafty po prostu cudo
Rumianka 17:23, 02 lis 2015

kamila66 napisał(a)
Rumianko jestem z rewizytą
Metamorfoza ogrodu ogromna, widać dużo własnej pracy, także artystycznej- drabinka świetna, koniczyna bardzo oryginalny pomysł. Hafty po prostu cudo

Dzięki, jest mi bardzo miło, że coś z mojej "radosnej twórczości" spodobało się. Zaczynając tworzyć ogród, tak naprawdę nie wiadomo czego się chce na początku, a później już wszystko idzie siłą rozpędu, czyli przesadzanie roślin, aż do skutku. Ma się podobać.
Iwk4 22:05, 02 lis 2015

Hej, Elisa, mam pytanie nieogrodowiskowe. Czy masz może wzór łatwego haftu z reniferem, może być krzyżykowy kontur. Chciałabym na poduszkę na święta coś wymodzić

A co do twoich prac dodam jeszcze,ze bardzo mi się podoba ich oprawa.
Rumianka 22:16, 02 lis 2015

Iwonka, mam wzorów bardzo dużo, ale czy akurat coś z reniferm, tego tak naprawdę nie pamiętam. Ot skleroza, czy cóś... Miałam coś zimowego z eskimosami, ale czy tam były renifery". Kiedyś korzystałam z chińskich i ruskich stron internetowych, kopalnia wzorów, więc co mnie interesowało, drukowałam. Nasze rodzime to było "Haftowanko.pl" ale nie wiem czy istnieje ta strona, bo od dawna nie wchodziłam. Jutro przejrzę wzory i sprawdzę. Dam znać.
07_Rene 08:33, 03 lis 2015

Cześć Przyciągły mnie do Ciebie Twoje hafty. Podziwiam, bo takie robótki wymagają dużo cierpliwości i zacięcia Haftować jeden obraz przez 9 miesięcy?! - niewiarygodne
Prześledziłam Twój wątek. Masz bardzo fajne, oryginalne pomysły. Podoba mi główna rabata z kończynką Ostatnie zmiany, przesunięcie huśtawki wyszło na dore ogrodowi
Rumianka 08:51, 03 lis 2015

07_Rene napisał(a)
Cześć Przyciągły mnie do Ciebie Twoje hafty. Podziwiam, bo takie robótki wymagają dużo cierpliwości i zacięcia Haftować jeden obraz przez 9 miesięcy?! - niewiarygodne
Prześledziłam Twój wątek. Masz bardzo fajne, oryginalne pomysły. Podoba mi główna rabata z kończynką Ostatnie zmiany, przesunięcie huśtawki wyszło na dore ogrodowi

Dzięki Renatko za słowa uznania. Jakże to miłe, usłyszeć od kogoś coś pozytywnego na temat swoich poczynań. Idę z rewizytą do Ciebie.
Basilikum 08:52, 03 lis 2015

Iwono a ten renifer ma byc klasyczny czy nowoczesny, czy bajkowy? Cos znalazlam ale z tego kompa nie potrafie linkow podeslac. Pozniej Ci wrzuce