Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Basieksp 18:20, 01 kwi 2022

Oj szkoda kotka tak po cichutku, wiem, ale może to jednak nie on, teraz koty "marcują" i potrafią zniknąć na kilka ładnych dni i wracają A skrzynie super wyszły no i już prawie gotowe, uporządkowane wszystko i miejsce też fajnie wybraliście na nie
Joku 19:56, 01 kwi 2022

I mnie szkoda kotka. Skrzynie bardzo ładnie wyszły.
Magara 23:18, 01 kwi 2022

Zwierzaka zawsze szkoda, ale może ten "Wasz" wróci, trzymam kciuki.
Rumianka 13:50, 02 kwi 2022

Basiu, Jolu i Dagmaro tęsknię za kotkiem...też mam cichą nadzieję, że to nie on zginął, ale nie ma go w dalszym ciągu, nie miał żadnych znaków charakterystycznych, bo był cały czarny więc trudno dojść, czy to był ten "nasz", czy inny... Każdego szkoda. W ogrodzie było jakieś życie przez jego obecność, a teraz cisza...
Rumianka 13:55, 02 kwi 2022

Mimo wiatru przycięłam wszystkie obwódki bukszpanowe...niektóre są w dobrej kondycji, a inne wręcz tragiczne...
Rumianka 13:58, 02 kwi 2022

W najgorszym stanie jest obwódka w koniczynce, czekałam chyba 2 sezony i nie odrosła, a wręcz pogarszała się, więc przycięłam ją krótko...ostatnia szansa...
Margerytka40 13:59, 02 kwi 2022

Fajne skrzyneczki, moje marzenie. Hej Elisko, dawno mnie tu nie było. Widzę, że pierwsze zakupki wiosenne. Kotka szkoda. Człowiek się przyzwyczai i brakuje później. Ja czasem narzekam na swoje piesy ale stary w domu teraz śpi bo już mi go szkoda
Rumianka 14:00, 02 kwi 2022

Diametralnie zmieniło się oblicze koniczynki, ale wyjścia nie ma, albo bukszpan odrośnie, albo pożegnam go na zawsze...

Do przycięcia zostały jeszcze wrzosy... Ciągle jest zimnica i nawet trawa nie daje jeszcze koloru.
Basieksp 14:01, 02 kwi 2022

Widzę, że mamy podobną pogodę, wietrznie, słonecznie, zimno i sucho Ja trochę podlałam, strasznie się kurzy przy tym wietrze, ale po niedzieli ma padać
Rumianka 14:11, 02 kwi 2022

Margerytka40 napisał(a)
Fajne skrzyneczki, moje marzenie. Hej Elisko, dawno mnie tu nie było. Widzę, że pierwsze zakupki wiosenne. Kotka szkoda. Człowiek się przyzwyczai i brakuje później. Ja czasem narzekam na swoje piesy ale stary w domu teraz śpi bo już mi go szkoda

Tęsknię za kotkiem...
Pierwsze zakupy poczynione...złożyłam zamówienie w ogrodniczym na drzewka, nie wiem kiedy mi sprowadzą, bo ja nie kupuję przez internet, wolę dotknąć i dokładnie obejrzeć, to co kupuję...Nacięłam się kilka razy, stąd moja ostrożność.
A zamówione drzewka, to: dęby "Green Pillar", ambrowce "Slender Silhouette", miłorząb dwuklapowy "Menhir" oraz parocja perska "Bella"...