Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Kordina 17:51, 02 lut 2024

Rumianka napisał(a)

Dostałam alert pogodowy z ostrzeżeniami o silnym wietrze...u nas nigdy nie kończy się, wiatr wieje przez 364 dni w roku, a tylko 1 dzień bez wiatru...nie wiedzieć czemu...

Mój tato, jak przyjeżdżał z południa mnie odwiedzić, to mówił, że tu zawsze wieje jakiś mistral niezależnie od pory roku, nie lubił północnych wiatrów.
Rumianka 20:28, 02 lut 2024

Lato z wiatrem można jakoś przeboleć, ale przy niskich temperaturach to wieje po prostu lodem... i jak żyć?
mirkaka 14:00, 04 lut 2024

Hej Elisko, wierszyk fantastyczny
A ja mimo silnego wiatru jednak działam już w ogrodzie, podnosi mi się nastrój jak popracuję fizycznie na powietrzu Ale wiatrów też nie lubię, skutecznie obniża temp odczuwalną, oby do prawdziwej wiosny
Rumianka 14:01, 04 lut 2024

W czasie przeglądu ciemierników wiatr był tak szaleńczo rozzuchwalony, że w momencie mojego zachwytu nad pąkami kwiatowymi, chyba wyrwał mi plombę z zęba...
Kordina 14:17, 04 lut 2024

Rumianka napisał(a)
W czasie przeglądu ciemierników wiatr był tak szaleńczo rozzuchwalony, że w momencie mojego zachwytu nad pąkami kwiatowymi, chyba wyrwał mi plombę z zęba...

Dziękuję, że się podzieliłaś swoim doświadczeniem, w takim razie zachwycając się będę zamykać otwór gębowy, plomba cenna rzecz
Basieksp 16:29, 04 lut 2024

Kordina napisał(a)

Dziękuję, że się podzieliłaś swoim doświadczeniem, w takim razie zachwycając się będę zamykać otwór gębowy, plomba cenna rzecz

Oj cenna, cenna , szczególnie w tych czasach jednym słowem miałam dziś dużo szczęścia, jak swoje ciemierniki podglądałam, będę bardziej ostrożna na przyszłość
GorAna 21:28, 04 lut 2024

Rumianka napisał(a)

Elisko, oplułam ekran
Jesteś niemożliwa
Mnie tylko wiatr kaptur z głowy zrywał, paszczę miałam zamkniętą
Rumianka 12:32, 05 lut 2024

mirkaka napisał(a)
Hej Elisko, wierszyk fantastyczny
A ja mimo silnego wiatru jednak działam już w ogrodzie, podnosi mi się nastrój jak popracuję fizycznie na powietrzu Ale wiatrów też nie lubię, skutecznie obniża temp odczuwalną, oby do prawdziwej wiosny

Mirka, jakby nie patrzeć, ochota mnie też już wyrywa do ogrodu, ale wiatr zwycięża. Podczas spacerku stawiałam mu zdecydowany opór, nie dlatego, ze obawiałam się porwania i wyniesienia na trzy morgi dalej, ale by mieć osobistą satysfakcję...
Rumianka 12:35, 05 lut 2024

Kordina napisał(a)

i to jak cenna! Teraz też już będę wiedziała jak trzymać otwór gębowy na uwięzi...
Rumianka 12:36, 05 lut 2024

Basieksp napisał(a)

Oj cenna, cenna , szczególnie w tych czasach jednym słowem miałam dziś dużo szczęścia, jak swoje ciemierniki podglądałam, będę bardziej ostrożna na przyszłość

Basiu, to trzeba jak widać uważać nie tylko przy oglądaniu ciemierników, bo zagrożenie czyha chyba wszędzie...