Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

Dominika11 10:49, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)

A nie to co koty, tamte dorwać do zdjęcia to rzecz prawie nimożliwa...
jak to koty - mają swój świat
lojalna_ 11:52, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)

Prawda jest taka że jakby "coś" się przyplątało i potrzebowało domu to pewno bym wzięła pamiętam jak w zeszłym roku łaził tu po wsi pies duży biały coś ala husky i stał pod moja brama. No to go wpuściłam na plac żeby sobie pojadł i odpoczął i wiecie co ? Mąż mi chciał głowę urwać bo ten miły pies dla mnie nie chciał go na plac wpuścić haha Ale skończyło się happy endem znalazł się właściciel psa a ja mam głowę na swoim miejscu

Rycze na głos to musiało byc wesoło haha swietne
dominika_ 13:38, 22 paź 2015

Tiga świetna a kota musiałam wczoraj szynką przekupić żeby zdjęcie cyknąć
Dominika11 13:40, 22 paź 2015

no moje też na szyneczke łase
paula23 13:48, 22 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Rycze na głos to musiało byc wesoło haha swietne

mhm... mi nie było do śmiechu jak mąż zadzwonił mi na tel żebym z dzieckiem z domu nie wychodziła bo jakiś "wściekły" pies po placu lata i ze idzie po kolegę zaraz coś z nim zrobią w sensie złapią a ja mu na to jaki wściekły przecież ja sama go wpuściłam... oj oj ale się darł

a co do kotów to moje też łase na kiełbaskę ale ja przyjdą na plac bo tak to się włóczą po całej wsi
iwka 13:59, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)

mhm... mi nie było do śmiechu jak mąż zadzwonił mi na tel żebym z dzieckiem z domu nie wychodziła bo jakiś "wściekły" pies po placu lata i ze idzie po kolegę zaraz coś z nim zrobią w sensie złapią a ja mu na to jaki wściekły przecież ja sama go wpuściłam... oj oj ale się darł

a co do kotów to moje też łase na kiełbaskę ale ja przyjdą na plac bo tak to się włóczą po całej wsi

o nieeee, ja kiedyś byłam w podobnej sytuacji tylko mój mąż tak mnie załatwił, pierwszy pies zdechł ze starości i chcieliśmy jakiegoś przygarnąć, Po pracy zimową porą odebrałam córkę z przedszkola, podjeżdżam pod dom a tam jakiś burek nie chce mnie wpuścić, zimno jak nie wiem co, dzwonię do męża a on no nie żartuj sobie, taki łagodny, młody psiak. No i okazało się, że ten łagodny piesek musiał czekać na swojego pierwszego właściciela i z powrotem do niego wrócić
Dominika11 14:00, 22 paź 2015

to faktycznie łagodny
paula23 15:52, 22 paź 2015

Chciałam się pochwalić paczką jaką dostaliśmy Trochę się czeka na pierwszą następne podobno szybciej gdyby któraś była zainteresowana stronę podam na pw Co jakiś czas trzeba wypełnić ankietę (nie częściej jak raz w miesiącu) i po otrzymaniu paczki trzeba napisać raport/opinie
dominika_ 16:52, 22 paź 2015

Ależ łakoci
frezja 17:49, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)
Chciałam się pochwalić paczką jaką dostaliśmy Trochę się czeka na pierwszą następne podobno szybciej gdyby któraś była zainteresowana stronę podam na pw Co jakiś czas trzeba wypełnić ankietę (nie częściej jak raz w miesiącu) i po otrzymaniu paczki trzeba napisać raport/opinie

zainteresowana jestem...bardziej mój mąż...łasuch straszny)