Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

Basilikum 19:31, 21 paź 2015

no to powinien gwarancje dac, ze sie przyjma

U mnie tez bedzie budowany budynek gospodarczy. Mam nadzieje, ze znikna w nim wszstkie maszyny porozstawiane po ogrodzie
paula23 20:41, 21 paź 2015

Basilikum napisał(a)
no to powinien gwarancje dac, ze sie przyjma

U mnie tez bedzie budowany budynek gospodarczy. Mam nadzieje, ze znikna w nim wszstkie maszyny porozstawiane po ogrodzie

Dają gwarancje przyjęcia ale jak oni sadzą a to dodatkowe koszty

jazzy 00:25, 22 paź 2015

Hejka Przychodzę z rewizytą. Przeczytałam od początku Twój wątek i jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości, energii i zapału
Trzymam kciuki
Filemon24 07:21, 22 paź 2015

również uwielbiam kotki ( w sumie to ja wszystkie zwierzaki kocham ) mam trzy kotki i to już i tak ponad stan więcej na pewno nie będzie uchlatek, kotka i filemon a twoje jak się nazywają

musisz mieć dobre serduszko przyjąć kotki pod swój dach na przechowanie mało kto by się na to zdecydował
Dominika11 07:27, 22 paź 2015

o dalej temat kotkowy
amelia_b 07:39, 22 paź 2015

Macham Paula a ja na kotki mam alergię, he he mam tylko pluszowe
Dominika11 07:41, 22 paź 2015

moje dzisiaj od rany się tłukły - zwariowane są
paula23 10:36, 22 paź 2015

Filemon24 napisał(a)
również uwielbiam kotki ( w sumie to ja wszystkie zwierzaki kocham ) mam trzy kotki i to już i tak ponad stan więcej na pewno nie będzie uchlatek, kotka i filemon a twoje jak się nazywają

musisz mieć dobre serduszko przyjąć kotki pod swój dach na przechowanie mało kto by się na to zdecydował

Lepiej nie gadać Takie obciachowe imiona miały być do zmiany ale jakoś tak się przyjeły Tituś i Szylkretka

Ja też uważam że zwierzęta mam już wszystkie (2psy,2koty) był jeszcze jeden pies i kot niestety kocura potrącił samochód (żałoba była straszna bo to był nasz ulubieniec) a pies to taka łajza była jak spiderman wspinał się pionowo po siatce i uciekał aż wkońcu nie wrócił...
Tiga:

Ares:

Szylkretka:

A czarnej "łajzy" nie mogę znaleśc na zdjęciach jak przyjdzie to mu zrobię zdjęcie.

Prawda jest taka że jakby "coś" się przyplątało i potrzebowało domu to pewno bym wzięła pamiętam jak w zeszłym roku łaził tu po wsi pies duży biały coś ala husky i stał pod moja brama. No to go wpuściłam na plac żeby sobie pojadł i odpoczął i wiecie co ? Mąż mi chciał głowę urwać bo ten miły pies dla mnie nie chciał go na plac wpuścić haha Ale skończyło się happy endem znalazł się właściciel psa a ja mam głowę na swoim miejscu
Dominika11 10:42, 22 paź 2015

wspaniałe masz zwierzaki Tiga pieknie pozuje
paula23 10:44, 22 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
wspaniałe masz zwierzaki Tiga pieknie pozuje

A nie to co koty, tamte dorwać do zdjęcia to rzecz prawie nimożliwa...