Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Osiedlowy ogródek

Osiedlowy ogródek

Magara 00:57, 07 mar 2021

Kokesz napisał(a)
Niespodzianka

Renia, no muszę powiedzieć co mam do powiedzenia
Mam tak kiepski internet, że udało mi się obejrzeć tylko pierwszych kilka minut (a i to zajęło mi jakieś pół godziny), ale było warto o czym wiedziałam, bo pamiętałam poprzednie podsumowanie
Masz piękny ogródek i piekielnie zdolnego męża No i wielki szacun za to co robicie "zielonego" w środku miasta
Mam nadzieję, że u mnie przestanie wiać, net ruszy i uda mi się obejrzeć jutro całość, bardzo bym chciała Choć stop klatki, szczególnie jak mi zatrzymuje na ujęciach światła w kwiatach - są piękne
Helen 11:23, 07 mar 2021

Dopiero teraz obejrzałam filmik i jestem pod wrażeniem, dla Twojej pracy i pracy eMa Super sprawa
Chciałam jeszcze napisać, że masz chyba wszystkie możliwe piękne kwiaty i byliny, które poleca się na O., piękne. Wiesz, że ja też lubię chciejstwa.
I jeszcze mam pytanie - czy dałabyś radę zrobić mi sadzonkę z hosty kwitnącej na biało, ona jest około 17 minuty 35 sekundy na filmiku?
Kokesz 12:18, 07 mar 2021

Magara, Helen dziękuję eMowi też przekażę pochwały

Helen, też lubię chciejstwa i dlatego mój ogród raczej nie ma szans na bycie minimalistycznym ja też taka nie jestem, lubię wszystkie kolory, co widać

Hosta jeszcze śpi. Jak się obudzi to podkradnę jej sadzonkę dla Ciebie
antracyt 17:00, 07 mar 2021

Dzisiaj już nie ogarnę, ale jutro z chęcią zrobię sobie seans przy kawce
Kokesz 17:12, 07 mar 2021

Viola, na pierwszym zdjęciu moja purpurowa szałwia z nasion.
Na tym po prawej szałwia kupiona w Obi.. ta jest granatowa.

basia3012 23:48, 07 mar 2021

Reniu, też obejrzałam film o Twoim ogrodzie. Bardzo piękny ogród. I to o każdej porze roku. Ale wiosną to po prostu eksplozja. Ileż tam było cebulowych? Całe mnóstwo.
Kokesz 00:28, 08 mar 2021

basia3012 napisał(a)
Reniu, też obejrzałam film o Twoim ogrodzie. Bardzo piękny ogród. I to o każdej porze roku. Ale wiosną to po prostu eksplozja. Ileż tam było cebulowych? Całe mnóstwo.

Dziękuję

Też bardzo lubię te filmiki eMa, na nich ogród wydaje się piękniejszy niż w realu (bałaganiara jestem) Widać detale, na które nie zwraca się uwagi, bo trzeba by zanurkować nosem w kwiatuchy Muzyka też daje fajny klimat. I czekanie cały rok na finał, który ma zawsze jakąś niespodziankę na początku i na końcu
Cebulowych niestety coraz mniej, ciekawe ile ich powtórzy kwitnienie w tym sezonie.
Kiedyś mi się wydawało, że wiosna to najpiękniejsza pora roku, tulipany, soczysta zieleń, kolory, coraz dłuższe dni...
Ale w moim ogrodzie najpiękniejsze jest późne lato, rabaty są wtedy wypełnione po brzegi a rośliny aż wylewają się na trawnik
W tym roku stawiam na warzywnik

Agatorek 00:44, 08 mar 2021

Reniu, jakoś trudno mi uwierzyć w to, że jesteś bałaganiarą . Twój ogród temu przeczy
Magara 00:51, 08 mar 2021

Renia, udało mi się obejrzeć całość, choć trochę to przy moim necie trwało, szczęśliwie pogoda dziś sprzyjająca siedzeniu w domu
Podtrzymuję wszystko to, co napisałam w poprzednim poście
Stworzyliście cudne miejsce
Kokesz 01:06, 08 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Reniu, jakoś trudno mi uwierzyć w to, że jesteś bałaganiarą . Twój ogród temu przeczy

Hahaha eM dziś zapytał czy na Dzień Kobiet ma mi kupić mopa
W ogrodzie mam większy porządek niż w domu
Mam taką dziwną przypadłość, że ciągle za sobą zostawiam bałagan
Nie mogę tego zwalczyć