Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Osiedlowy ogródek

Osiedlowy ogródek

Kokesz 12:11, 06 maj 2021

Sama widzisz jaki narzut mają.
Kokesz 12:12, 06 maj 2021

Ja szukam białej jarzmianki ale w DP nie mają w ofercie w tym roku.
Kokesz 12:40, 06 maj 2021

Myślę, że przez chłodną wiosnę, wiele roślin jeszcze nie ma w sprzedaży bo nie wyglądają zachęcająco.
Jak się ociepli to więcej się pojawi, ludzie kupują oczami i towar musi się prezentowac
antracyt 14:11, 06 maj 2021

Ja w zeszłym roku(chyba) kilka miesięcy szukałam białej jarzmianki i nie znalazłam. Potem kupiłam w to miejsce różową, a kilka dni później widziałam białe bardzo dorodne w szkółce obok Podobno białe nie są popularne i szkółki ich nie zamawiają/nie produkują.
Kokesz 14:17, 06 maj 2021

antracyt napisał(a)
Ja w zeszłym roku(chyba) kilka miesięcy szukałam białej jarzmianki i nie znalazłam. Potem kupiłam w to miejsce różową, a kilka dni później widziałam białe bardzo dorodne w szkółce obok Podobno białe nie są popularne i szkółki ich nie zamawiają/nie produkują.

Czasem białe kwiaty brzydko przekwitają na brązowo...tak mam z białym przetacznikiem. Może dlatego?
Anda 16:28, 06 maj 2021

Kokesz napisał(a)
Ja szukam białej jarzmianki ale w DP nie mają w ofercie w tym roku.

Przyjedź do mnie, mieliśmy dziś bardzo bogate dostawy, a w tym rownież białe jarzmianki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kokesz 16:41, 06 maj 2021

Anda napisał(a)

Przyjedź do mnie, mieliśmy dziś bardzo bogate dostawy, a w tym rownież białe jarzmianki

Hahaha
Szkoda że tak daleko, bo chętnie bym odwiedziła Ciebie i Twoją szkółkę
Wybierasz się w tym roku do nas?
Anda 16:49, 06 maj 2021

Kokesz napisał(a)

Hahaha
Szkoda że tak daleko, bo chętnie bym odwiedziła Ciebie i Twoją szkółkę
Wybierasz się w tym roku do nas?

Nie, w tym jeszcze nie. COVID mnie powstrzymuje. U nas szczepienia się strasznie wloką.

Reniu, Ty wiesz, ze zawsze jestecie u mnie mile widziani. A najlepsze, najbogatsze i różnorodne dostawy mamy w maju, a potem jesienią Chociaż latem tez nie narzekam Poza tym Niderlandy blisko, a tam wybór roślin jest chyba taki jak w Anglii.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 19:47, 06 maj 2021

Renata, czy potraktować wszystkie bukszpany lepinoxem, jeżeli tylko na jednym krzaczku znalazłam 3 gąsienice? Do tego pada i jutro mają być opady ciągłe...
GorAna 21:05, 06 maj 2021

Reniu, ależ tu się dzieje
Ścieżka jak malowana
Zostawiam serdeczności