Ufff jak dobrze, że konsultacje społeczne tu trwają, bo jeszcze bym pomyślał, że mój plan jest genialny

Co do rodzajów warzyw to jeszcze nie padła ostateczna decyzja co wysieję, bo to nie ja będę decydować
Amelia - Pomidory mają być koktajlowe, one ponoć są karłowe jeśli chodzi o wzrost - a może się mylę?
Iwonko - nasion cukinii zazwyczaj w paczce jest około 7-9 sztuk, ja zazwyczaj pakuję po dwie sztuki obok siebie, tak w razie wu jakby jedna nie wzeszła
Ewa - plan jest właśnie wykonany zgodnie z nasadzeniami współrzędnymi - przecież to jest jedyny cel umieszczenia tego rysunku tutaj, a nóż się komuś przyda
Justyna - za rady dotyczące rzodkiewki dziękuję

Ma być jej 3 rzędy, wysiewane co 2 tygodnie jeden (a może po pół rzędu?). Wtedy przez 12 tygodni miałbym świeże?
Asia - wiem, że truskawki lubią się panoszyć i biorę to pod uwagę

Będę je ograniczać i usuwać wyrastające baty

Szczypiorek wywaliłem latem, jak będzie zamówienie to wysieję znowu
Kasia - a już myślałem, że focha na mnie strzeliłaś... Od czwartku mam egzaminy i potrwają one do połowy lutego (albo i dłużej?), więc mało czasowy jestem... Ale to co mi obiecałaś zrób, do wiosny powinienem zdążyć
Ania - bazylię i inne zioła posadzę w takim razie w donicach, bliżej kuchni

Także ten problem odpada

Śmierdziuchy chyba też sobie odpuszczę...
Koniec przerwy... Spadam do angielskiego, bo pojutrze egazamin... Have a nice evening!