Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 19:01, 24 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
haha ja też, przedwczoraj. teraz sherlock

Zakwiczą młode warchlaki, gdy usłyszą jak zginął stary dzik;-D
kasja83 19:01, 24 sty 2017

AgataP napisał(a)

Oj sherlocka już przerobiłam, czekam cierpliwie na kolejny sezon.
Benedict Cumberbatch rozwalał mnie z odcinka na odcinek
Muszę chyba się za to House of Card zabrać bo nie widziałam nawet odcinka

Z kryminalnych to polecam Tunel francusko - angielski, ja bynajmniej oglądałam tą wersję. Reszty nie podaję, bo nie każdy lubi takie klimaty

Ja zaczęłam się przyglądać Młodemu Papieżowi.
kasja83 19:03, 24 sty 2017

eee_taam napisał(a)

no to moze być problem ....ale jak robiąc wiosene porządki nie znajdziesz jej pod meblami czy w szafie ...to bez znaczenia gdzie mumia leży

moja była pod zmywarką ...zdążyła za kilka godzin nabroić ( .... łapki u mojej teściowej w piwnicy tam gdzie trzyma warzywa ..słabo sie sprawdzały ...rozsypała granulki i nastała cisza mumi nie szukała bo by musiała ziemniaki pojedynczo przekładać i marchew ....( a mumi w ziemniakach ...moze byc kilka róznegotypu bo kto wie co z pola przyjechało)

PS. tez miałam kotkę przez wiele lat ...zdechła 2 lata temu ....znosiła myszy do domu ...małe ptaki .....i żaby ...wszystko żywe ...potem je ubijała i zjadała na deser ......masakra tego nie akceptuję u kotów ...dlatego już na kota się nie decyduję.

teraz kota nie ma i nie zebym miała problem z pchaniem sie myszy do domu...jakos tej jesieni był spokój ....ale jedna raz na kilka lat mi wystarczy ...więcej takich gości nie chce i kupie ten odstraszacz co nawigatorka poleca ...w garażu będzie rezydował ...bo tam najłatwiej myszom wejść.

Jeszcze mnie dziwi, ze tej myszy nie pokopało-jak Ci żarła kabel.
Ja narazie nie widzę u siebie zwierząt domowych-jak już się zdecyduję-będzie to pies.
Madzenka 19:05, 24 sty 2017

Iwk4 napisał(a)

Albo jak otwierasz szafę, a ona chodzi po rurze z ubraniami i patrzy na Cię dziwnie z zapytaniem: czy pani coś chciała?
Młody jest alergikiem takze na koty. Kiedy przyniósł w listopadzie malutkiego przyblędę, obiecał, że na niego się nie będzie uczulał. (Jakby tak było można).
Faktycznie na kota nie reaguje, nie kicha, nie prycha... Zapytałam się lekarza, jak mam to rozumieć? Powiedział, że kotek był mały i zadziałał, jak antyalergen. Młody miał najpierw małe dawki Przyzwyczaił się.

Jest teoria, ze nasza psychika decyduje o alergenach. Ja mam odwrotnie musiałam oddać mojego ukochanego białego persa i od tego momentu mam alergie na koty rasowe....dachowce mnie nie ruszają.....
AngelikaX 19:06, 24 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Ja zaczęłam się przyglądać Młodemu Papieżowi.

Obejrzałam i podobał mi się - polecam oczywiście WestWorld - jeśli nie widziałaś
AngelikaX 19:10, 24 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Jeszcze mnie dziwi, ze tej myszy nie pokopało-jak Ci żarła kabel.
Ja narazie nie widzę u siebie zwierząt domowych-jak już się zdecyduję-będzie to pies.

Ja u siebie też póki co nie, syn chce psa ale wiadomo jak to się skończy - matka będzie śmigać na spacery (to jeszcze spoko) i sprzątać po nim ale żeby nie było że wyrodna matka ze mnie zgodziłam się pod jednym warunkiem - idealny porządek w pokoju młodego przez miesiąc i może zacząć szukać - oczywiście znam swoje dziecię i wiem, że z tym porządkiem to nierealne nigdy nie dociągnął nawet do tygodnia
kasja83 19:20, 24 sty 2017

AngelikaX napisał(a)

Obejrzałam i podobał mi się - polecam oczywiście WestWorld - jeśli nie widziałaś

Utknęłam na 7 odcinku-jakoś nie mogę popchnąć dalej.

Zwierzęcia nie mamy narazie z tego samego powodu o, którym Ty Piszesz. Nie mam więcej alter-ego, żeby ogarnąć jeszcze i psa.
kasja83 19:20, 24 sty 2017

Madzenka napisał(a)

Jest teoria, ze nasza psychika decyduje o alergenach. Ja mam odwrotnie musiałam oddać mojego ukochanego białego persa i od tego momentu mam alergie na koty rasowe....dachowce mnie nie ruszają.....

To tak jakby może sierść była inna??
siakowa 19:36, 24 sty 2017

A dla takich co w pędzie jakieś zdjęcia może?
kasja83 19:43, 24 sty 2017

siakowa napisał(a)
A dla takich co w pędzie jakieś zdjęcia może?

Kochana od października u mnie posucha zdjęciowa. To nęcę-a to tematem kuchennym, a to detoksem cukrowym-a to seriale...