Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

nawigatorka 23:46, 23 sty 2017

a i donosze ze od Twojej dyskusji o serialach czyli jakichś 3 miesiący oglądam codziennie coś. nawet po 4 odcinki czasem.
i gratki na 400
MirellaB 05:54, 24 sty 2017

Myszek się nie boję, bo one bardziej przestraszone,ale nie lubię ich mieć w pobliżu.
07:13, 24 sty 2017
kasja83 napisał(a)
Mowa o dodatkowych lokatorach....
Taka sytuacja dzisiejsza...idę sobie do pralni,otwieram drzwi i noga zawisła mi w połowie kroku...słyszę chrobotanie.Chrobotanie ustało,za to zza pralki wystrzeliła mysz.Mysz polna.To co ona u mnie robi????Nie boję się myszy,ale nie mam też zamiaru integrować się z nią e moim domu.Będzie śmiesznie,jak jest ich więcej.eM ma zakupić łapki.matrixxxx normalnie!

u mnie mysza wlazła do kuchni i zgryzła kabel od zmywarki ....raptem kilka godzin tam balowała .......granulki polecam ......u mnie były skuteczne

Choc pamietam ze mysz u nas do mieszkania w bloku wlazła na 3 pietro to była akcja

sie na klikało))
nawigatorka napisał(a)
myszy....a wiecie, ze u nas odkrylismy ostatnio slady po myszal w puszkach rolet, które przecież zakryte są elewacja...tak tych puszkach które otwiera się w domu, nad oknem.
Zawsze mielismy myszy i w garażu i na strychu - jak tam wchodziły - po elewacji! pod dachem. raz taka z garażu weszla do domu. kulturalnie. drzwiami, córka na szczęscie ją zobaczyła zanim pokonała metr i skończyła jako miazga.
dodam, ze nie boję się węzy, pajaków...niczego takiego ale myszy nienawidze.
zazwyczaj kilkadziesiąt łapaliśmy w sezonie.od kiedy mam pikadełka na nie w tym roku nie ma ani jednej.

co to sa pikadełka ?
nawigatorka 08:25, 24 sty 2017

eee_taam napisał(a)

co to sa pikadełka ?
już czytałaś u mnie ale może się komuś przyda jeszcze
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5024091005
AngelikaX 09:32, 24 sty 2017

Gadzet gdzieś mi się już przewinął w necie, choć nie testowałam.

U nas na świeżym śniegu jakieś kilka dni po wspomnianej akcji były ślady przy drzwiach garażu i na rabacie pod oknem sypialni (no co one się na nią tak uparły ) normalnie strach okno otwierać
Kawa 09:37, 24 sty 2017

hej Kasia
u mnie myszy koteł w pysku przynosi kładzie na wycieraczce i czeka żeby mu otworzyć drzwi do domu
brrr
koteła wzięłam bo sie myszy do domu pchały