Kuruj się szybko, bo święta idom Czosnku się najedz.
Kasia, jakbym o sobie i mojej rodzinie czytała. Dokładnie to samo. Jak mnie tak w niedziele połamało to mój mąż ogarniał chłopaków i dom. I stwierdził ze mu się troszkę oczka otworzyły ile roboty przy tym jest. Bo wiesz on z tej frakcji co sadzi ze kobieta w domu siedzi i nic nie robi
Mój eM sprząta tylko 1 łazienkę - przeważnie coś ok 1,5 -2h mu to zabiera....raz w tygodniu...a cała reszta??????
Świetna kuchnia - nowoczesna ale też klimatyczna Własnie nad podobną kuchnią myślę do mieszkania w Krk. Ciekawa jestem gdzie zamawiałaś meble? w NS?
Super sprawa taki schowek pierwszy raz takie cos widze kiedys moze i ja cos takiego zrobie rewelacja
haha bakteria się nie uchowa mój sprząta lepiej niż ja tylko... nieczęsto
U nas ciągle na topie ździrze, do kuchni! Ja gotuję, On sprząta, świetny układ, no i wzór dla synów.
Mój sprząta, czyli odkurza i myje podłogi i okna. Często zmywarkę nastawi i opróżni. Schowek jest rewelacyjny
uhh to mój nie najgorszy... do niego nalezą podłogi - odkurzanie i mycie, i duża łazienka, reszta ja
Kurcze, normalnie chyba losowałyście tych eMów. Co jeden to lepszy w tym sprzątaniu A jakiś los jeszcze został?