Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 13:52, 07 lis 2017

Kasya napisał(a)

tez jestem ciekawa
i cos tam mozesz przy okazji pokazac

Powyżej linkowałam Agacie kafelki.
Zmierzam nieuchronnie w klimat lekutko loftowo-vintage.
Zakupiłam na OLX stare fotele kinowe, które będziemy odnawiać i będą postawione, żeby przycupnąć i buty ubrać.
kasja83 13:54, 07 lis 2017

Krakus napisał(a)

przez co wychodzi zawsze po środku i obie strony "zadowolone" przeciwieństwa w końcu się przyciągają

No tak
Agania 14:00, 07 lis 2017

Talenta musimy wykorzystywać...szczególnie drugiej połówki...zapomniałam projekcik pochwalić

Super płytki znalazłaś
Krakus 14:07, 07 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Powyżej linkowałam Agacie kafelki.
Zmierzam nieuchronnie w klimat lekutko loftowo-vintage.
Zakupiłam na OLX stare fotele kinowe, które będziemy odnawiać i będą postawione, żeby przycupnąć i buty ubrać.

pomysł ciekawy czekamy na foty z realizacji bo płytki stylowe...coraz większa moda na tego typu wzory...
AniMa 14:39, 07 lis 2017

Kaśka Ty wejdź na HGTV - tam reklamują nowy program o remoncie po fachowcach - chętnych szukają: Zgłoś sie i po problemie
W razie czego taki przypakowany gościu będzie główno-dowodzącym
14:41, 07 lis 2017
a ty juz kupiłaś te płytki ? ja tez zachorowałam na mozaike ) mogłabym moje wymienic ...no moze powody mam zdecydowanie inne...ale najgłówniejszym z nich jest że w mokry czy sniezny dzień sie jeździ ...i trzeba porządnie nogi wytrzeć na wycieraczce ....a posowałoby mi na tych płytkach dywanik rozłożyć który po tygodniu byłby moim koszmarem życiowym )

tak wiec sugeruje kupić płytki antyposlizgowe min R10 czy R11 ....wiekszośc płytek w sklepach jesli ma jakiekolwiek badania antyposlizogwości to oznaczona jest jako R9 - a to juz jest poza skala antyposlizgowości i można przypuszczać ze były poddane badaniom na R10 i ich zwyczajnie nie przeszły..... przerobiłam temat wiosna zakupujac płytki do prysznica bez brodzika ...bo nie chciałam juz uczyc sie latac w łazience ....kupienie płytek o przyzwoitym wygladzie z atestem R10/R11 lub A/B/C -bo to klasyfikuje płytki basenowe jest dużym wyzwaniem. doskonale pamiętam jak sprzedawcy przewalali oczami jak mówiłam czego od płytki oczekuje i nie jeździłam po marketach a niby renomowanych salonach płotkarskich

ostatecznie zamówiłam z kartki i nie maja gładkiej powierzchni a taką zbliżona do delikatnego pumeksu )) ...ale poślizgi na nich są trudne do wykonania))
https://www.atlasconcorde.com/en/collections/ac/mark-floor-and-wall/gres/gypsum/mattrettificato/75x75/

życzę dobrych wyborów ))
nawigatorka 19:03, 07 lis 2017

Płytki bardzo ciekawe i modne ale trzeba się bardzo pilnować z cała reszta by było dobrze tak przynajmniej czuje.. Ale kto jak nie Ty da rade
anna_t 19:35, 07 lis 2017

widziałyśmy kuchnie więc Kacha raczej wyczucie ma
19:55, 07 lis 2017
mozajkownie ci przyniosłam )) można oczopląsu dostać ...ale co tam
https://www.instagram.com/ihavethisthingwithfloors/
lojalna_ 11:35, 08 lis 2017

No pomysły mega !! Też lubię takie kafle !

Wytrwałości