Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 20:13, 26 kwi 2018

iwka napisał(a)
ja to nawet kory nie mogę sypać przez drzewa sąsiada, nie dość że liście to teraz jeszcze te długie kwiatostany spadają, ciągle wyrywam jeszcze korzenie, więc szkoda kory

Kasia, jak ten czyściec, zadowolona jesteś? kusi mnie bardzo

Powiem Ci, że to drugi sezon..nie zaliczył jeszcze u mnie kwitnienia. Ale rozrasta się super, fajne kopki tworzy-liscie takie aksamitne-ciekawa zieleń. Skusiałbym się na Twoim miejscu
kasja83 20:16, 26 kwi 2018

Rabata przy garażu. Hakone dzielnie wystawia kły, jeżówki od Iwki też tłuscieją. Tutaj brakuje jeszcze szpalerka Little Lime-szukam spoko dostawcy i zamawiam. Na końcu rabaty Klon-Terminator.

Wykuszowa we władaniu czosnków-Gladiatory i mikrusy Główkowate.
paulina_ns 20:21, 26 kwi 2018

Hakone bardzo, ale to bardzo mi się podoba, niestety czytałam,że na patelnie ona się nie nadaje, a szkoda...ładnie wszystko u Ciebie rośnie u mnie najładniej chwasty
kasja83 20:22, 26 kwi 2018

I jeszcze mix jarzmiankowo-czosnkowo-świecznicowy przy gabionie. Świecznice chyba dobrze się tu poczuły.
frezja 20:27, 26 kwi 2018

kasja83 napisał(a)

A takie....piękne sadzonki przyszyły. Idą na skarpę tarasową-mają się wspinać po Varellach, których jeszcze nie mam-ale to problem na potem

Kasiu poproszę o namiar na powojniki. Jakie masz ? Hana..coś ??
kasja83 21:14, 26 kwi 2018

frezja napisał(a)

Kasiu poproszę o namiar na powojniki. Jakie masz ? Hana..coś ??

To powojnik Hanajima.Namiary wysyłam na priv.
Makusia 22:07, 26 kwi 2018

No powojniki kawał rośliny. Szybko będzie z nich radość
frezja 22:12, 26 kwi 2018

kasja83 napisał(a)

To powojnik Hanajima.Namiary wysyłam na priv.

dzięki
MirellaB 22:18, 26 kwi 2018

Hacone u mnie chyba najmniejsze na O, bo u Ciebie widzę, że ładnie ruszyły
Wendy79 22:50, 26 kwi 2018

Przeraziłaś mnie, dwa lata (?!?), a ja się trzema miesiącami przejmuję. Jednak prawie cały czas na prochach... W lutym przeszłam załamanie, teraz jakoś to spokojniej znoszę, ale pożegnałam się już w tym roku z myślą o zrobieniu podjazdu, szklarni i chyba też drewutni. Po długim weekendzie chyba czeka mnie konsultacja u kolejnego "specjalisty"... A w między czasie należałoby pomyśleć o normalnym życiu, mężu, rodzicach i ogrodzie. Człowiek zaczyna głębiej zastanawiać się nad tym co ma, czego nie doceniał i o cierpieniu innych. Nagle najważniejszą wydaje się chwila spędzona z bliskimi z uśmiechem na ustach...