Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:21, 27 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Hakone bardzo, ale to bardzo mi się podoba, niestety czytałam,że na patelnie ona się nie nadaje, a szkoda...ładnie wszystko u Ciebie rośnie u mnie najładniej chwasty

U mnie właśnie rośnie w półcieniu.Przedwczoraj plewiłam rabatę i sypnęłam jej obornika.
kasja83 07:21, 27 kwi 2018

Makusia napisał(a)
No powojniki kawał rośliny. Szybko będzie z nich radość

Oby oby....bo przy tarasie nadal łyso.Trawy dopiero startują.
kasja83 07:23, 27 kwi 2018

MirellaB napisał(a)
Hacone u mnie chyba najmniejsze na O, bo u Ciebie widzę, że ładnie ruszyły

Dla pocieszenia dodam, że ze 3 sadzonki to są takie zombie.Nie wiadomo czy przeżyją.
kasja83 07:27, 27 kwi 2018

Wendy79 napisał(a)
Przeraziłaś mnie, dwa lata (?!?), a ja się trzema miesiącami przejmuję. Jednak prawie cały czas na prochach... W lutym przeszłam załamanie, teraz jakoś to spokojniej znoszę, ale pożegnałam się już w tym roku z myślą o zrobieniu podjazdu, szklarni i chyba też drewutni. Po długim weekendzie chyba czeka mnie konsultacja u kolejnego "specjalisty"... A w między czasie należałoby pomyśleć o normalnym życiu, mężu, rodzicach i ogrodzie. Człowiek zaczyna głębiej zastanawiać się nad tym co ma, czego nie doceniał i o cierpieniu innych. Nagle najważniejszą wydaje się chwila spędzona z bliskimi z uśmiechem na ustach...

Ja też zaczęłam się cieszyć dniem kiedy nie boli...wierz mi,że tyłu lekarzy ilu zwiedziłam ciężko zliczyć.Najgorsze jest to,kiedy specjalista rozkłada ręce bo jego zdaniem nie ma co boleć.Chodzę do dentysty 2-3 razy w mcu.Byłam już laryngologa i neurologa.Nie chcę nawet wspominać jakie pieniądze to kosztuje...dla funu sytuacyjnego eM sobie żartuje, że może powinnam iść do psychiatry Są lepsze i gorsze dni...teraz mam lepsze.
kasja83 07:31, 27 kwi 2018

Powojniki miałam sądzić jutro...musowo mam wolne.Syn ma rękę w gipsie-wczoraj wywrócił się w przedszkolu.Plan jest taki...młody na leżaczek, a mamusia zrobi dziś tony prania, wyplewi rabatę i wsadzi Hanijamę.Chwaliłam się nowym nabyteczkiem?
asiak 07:35, 27 kwi 2018

Śliczny nowy nabytek
Anda 08:21, 27 kwi 2018

Dziewczyny, a co Wy macie z tymi zebami, ze sie tak wprost zapytam?

Kasja, nowy nabytek superowy, no i w ogole to co pokazujesz swietnie wyglada, i tyyyle miejsca jeszcze dla wszelkich chciejstw

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magleska 09:01, 27 kwi 2018

Współczuje problemów zdrowotnych .....może jakieś TK lub RM trzeba zrobić , znaleźć dobrego specjalistę nie jest łatwo niestety ....
Mnie czeka wyrwanie pękniętego korzenia i zakładanie implantu ...

Ps . Zakupy śliczne
Kawa 09:19, 27 kwi 2018

uuu nowa donica czy kwiaty bo ze powojniki to już wiem
ren133 09:20, 27 kwi 2018

kasja83 napisał(a)
Powojniki miałam sądzić jutro...musowo mam wolne.Syn ma rękę w gipsie-wczoraj wywrócił się w przedszkolu.Plan jest taki...młody na leżaczek, a mamusia zrobi dziś tony prania, wyplewi rabatę i wsadzi Hanijamę.Chwaliłam się nowym nabyteczkiem?

KAsia Ładna ta donica!!! Gdzie ją kupowałaś?