Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miejski ogród w wersji mini

Miejski ogród w wersji mini

kaz742011 21:48, 30 maj 2017

To co pokazuję to rzeczywiście jest fajne . Gorzej z tym czego nie widać. Ale pracuję nad tym. Może i ja w końcu pokażę szerokie kadry .
leon60 07:10, 31 maj 2017

Ładnie Ci wszystko rośnie
kaz742011 07:56, 31 maj 2017

Dzięki Ola. W tym roku wszystko zaczeło później przez te przymrozki majowe ale widać progres .
Kawa 10:56, 31 maj 2017

Kasia no jesteś wreszcie
dużego masz ML i stipa wcale nie taka mała
rodki wzorcowe
mrokasia 12:52, 31 maj 2017

Hej Kasiu, ogród Ci piękniej w oczach!
Jeżówki już takie duże, z pąkami, wow! Ja wiosną posadziłam chyba ze 6 kłączy kupionych w B i dopiero wyłażą z ziemi, mają po 2-3 listki i w dodatku pokazały się tylko 4 sztuki, Reszty brak. Nie wiem, może były za bardzo przesuszone albo źle posadziłam...
A ten szkodnik na bukszpanie to te białe pyłki? Też mam na jednym, nie wiedziałam co to. Czym to potraktować?
Basilikum 14:00, 31 maj 2017

duzo juz pracy odwalilas a takie miejsca niepokazowe ma kazdy

melduje, ze popadalo 10 minut, skropilo wiec rosliny i powietrze troche lzejsze ale podlweac chyba bede musiala
kaz742011 20:41, 31 maj 2017

Kawa napisał(a)
Kasia no jesteś wreszcie
dużego masz ML i stipa wcale nie taka mała
rodki wzorcowe

ML to największy jaki mam . Reszta bardzo w tyle a wszystkie sadzone w zeszłym roku. Rodki niestety nie pokazały swojego uroku bo przemarzły i miały ledwo kilka kwiatków.
kaz742011 20:49, 31 maj 2017

mrokasia napisał(a)
Hej Kasiu, ogród Ci piękniej w oczach!
Jeżówki już takie duże, z pąkami, wow! Ja wiosną posadziłam chyba ze 6 kłączy kupionych w B i dopiero wyłażą z ziemi, mają po 2-3 listki i w dodatku pokazały się tylko 4 sztuki, Reszty brak. Nie wiem, może były za bardzo przesuszone albo źle posadziłam...
A ten szkodnik na bukszpanie to te białe pyłki? Też mam na jednym, nie wiedziałam co to. Czym to potraktować?

Witaj imienniczko . Dziękuję za pochwały. Jeżówki mam od zeszłego roku. Przyszły kurierem w strasznym stanie. Na szczęście udało się je reanimować. Poczekaj jeszcze chwilę twoje też będą zachwycały. Co do szkodnika to właśnie ten biały pyłek o nim świadczy. Ja dzisiaj wykonałam oprysk takim preparatem.

Jak nie chcesz chemii to aby się dziada pozbyć trzeba bukszpan przyciąć. Miodówka żeruje tylko na młodych przyrostach.
kaz742011 21:21, 31 maj 2017

Basilikum napisał(a)
duzo juz pracy odwalilas a takie miejsca niepokazowe ma kazdy

melduje, ze popadalo 10 minut, skropilo wiec rosliny i powietrze troche lzejsze ale podlweac chyba bede musiala

Iza miód na moje serce lejesz. U mnie dzisiaj dolało. Kilka dni podlewanie mam z głowy .
Makusia 21:23, 31 maj 2017

Pięknie masz- już masz tak, jak ja chciałabym mieć, a przede mną długa droga. Takimi widokami trzeba się cieszyć, że tak dużo się osiągnęło!
Super!