Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Miejski ogród w wersji mini

Miejski ogród w wersji mini

mrokasia 14:49, 22 cze 2017

kaz742011 napisał(a)

Tylko dwoma lewymi jakoś tak nie fajnie się grzebie . Przynajmniej ja czułam dyskomfort .

Ja i tak często najpierw zakładam cienkie lateksowe a dopiero na nie te materiałowe, więc tak bardzo bym nie czuła . Nigdy nie przyszło mi do głowy by sprawdzać czy w parze jest lewa i prawa.
Basilikum 14:52, 22 cze 2017

no dwie prawe sa lepsze, bo prawe sie szybciej przecieraja. Mi Emus 6-cio pak kupil i jakies wytrzymale jeszcze ani jednej nie wyrzucilam. Moze wystarczy do konca sezonu
kaz742011 14:52, 22 cze 2017

Dziewczyny szukam stożków bukszpanowych. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech da znać. Niestety ograniczona jestem miejscem i nie mogą być grube i wielkie. Max szerokość to 40 cm. Znalazłam takie za 135 zeta. Mają pewnie z metr wysokości ale idealne nie są.

kaz742011 14:55, 22 cze 2017

mrokasia napisał(a)

Ja i tak często najpierw zakładam cienkie lateksowe a dopiero na nie te materiałowe, więc tak bardzo bym nie czuła . Nigdy nie przyszło mi do głowy by sprawdzać czy w parze jest lewa i prawa.

Mnie też nie przyszło do głowy żeby sprawdzić. Dopiero jak ubierałam to się okazało .
kaz742011 14:57, 22 cze 2017

Basilikum napisał(a)
no dwie prawe sa lepsze, bo prawe sie szybciej przecieraja. Mi Emus 6-cio pak kupil i jakies wytrzymale jeszcze ani jednej nie wyrzucilam. Moze wystarczy do konca sezonu

Ja tam wolę jak każda na odpowiednią rękę pasuje . Ale cóż było robić, kiedy rośliny czekały.
mrokasia 14:58, 22 cze 2017

kaz742011 napisał(a)
Dziewczyny szukam stożków bukszpanowych. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech da znać. Niestety ograniczona jestem miejscem i nie mogą być grube i wielkie. Max szerokość to 40 cm. Znalazłam takie za 135 zeta. Mają pewnie z metr wysokości ale idealne nie są.

W namiarze nie pomogę niestety, ale ten środkowy jakiś taki żółciejszy jest...
paulina_ns 15:07, 22 cze 2017

Kasia ten po lewej i prawej fajny nad środkowym bym się zastanowila trawka pięknie wschodzi pewnie szybciej by ruszyła gdyby takie upału nie było, ale cóż musi sobie radzić
kaz742011 17:26, 22 cze 2017

mrokasia napisał(a)

W namiarze nie pomogę niestety, ale ten środkowy jakiś taki żółciejszy jest...

Może nie żółty tylko przyrosty ma bardziej zielone od tamtych dwóch. Na razie się wstrzymałam z zakupem. Przynajmniej do jutra .
kaz742011 17:28, 22 cze 2017

paulina_ns napisał(a)
Kasia ten po lewej i prawej fajny nad środkowym bym się zastanowila trawka pięknie wschodzi pewnie szybciej by ruszyła gdyby takie upału nie było, ale cóż musi sobie radzić

No niestety gorąc jest okropny. Trawnik podlewam rano i wieczorem. Podobno jutro ma być u nas burzowo, ale czy się sprawdzi, to się okaże.
kaz742011 17:33, 22 cze 2017

Ponieważ chwast się ściele gęsto postanowiłam z nim trochę powalczyć. Tak sobie pieliłam aż doszłam do rodków. Z jednego wystawała jakaś dziwna gałązka. Nie namyślając się wiele wydarłam. A tam taka niespodzianka .

To już kolejny znaleziony na tej rabacie .