Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To będzie zaczarowany ogród

To będzie zaczarowany ogród

dorotka_z 12:03, 23 sie 2013

Bardzo mi sie podoba!

Zaznaczam do podglądania
popcorn 12:26, 23 sie 2013

greglis napisał(a)

Znalazłam http://www.pergole.ogrodowe.com.pl/kratki-drewniane-na-pnacza/101-obelisk-kratek-pnacza.html

Ja na swoje edenki czekałem dwa lata więc chyba trochęmusisz poczekać . Ale wszystko jest możliwe

Zakwitły! dzięki za namiary, kilka tych obelisków by mi się przydało

MarzenaG 09:58, 08 lis 2013

Witam, piękny klimatyczny ogród, pozwolisz, że będę czerpała inspiracje. Bajkowo
Ciekawe jak wygląda jesienią
Pozdrawiam,
Robaczek 22:06, 20 lis 2013

Witaj Kasiu,
Masz piękny dom, a ogrod, który tworzysz pasuje idealnie do jego otoczenia. Piękne róże i rabaty bylinowe ozdobione zimozielonymi to recepta na angielski, zaczarowany ogrod. Cudny ten rzygacz, podwyższone rabaty i dodatki, które dobierasz z takim samym smakiem, jak dekoracje wnętrz.
Gratuluję i podziwiam w oczekiwaniu na kolejne zdjęcia
Na pewno masz mnóstwo fotek z lata, czas je pokazać!
Pozdrawiam!
Zielona 19:04, 23 lis 2013

Kasiu. Z zapartym tchem śledziłam kilka lat temu Twoje poczynania na forum muratora. I choć dawno to było, obraz Twojego domu trwale zapisał się w mojej pamięci. Kiedy więc w tym roku zaczęłam hasać po ogrodowisku, z szeroko otwartymi oczętami i jeszcze szerzej otwartą buzią zatrzymałam się (w relacji z odwiedzin Danusi) w ogrodzie Greglis Ja przecież to miejsce znam! Ale znam surowe, bez zieleni, bez kolorów. A teraz objawia się z cudnym ogrodem, który nie ustępuje w niczym poczynaniom wnętrzarskim Właścicielki. Nie wiem, czy bardziej zaczarowany jest Twój dom, ogród, czy po prostu TY Pozdrawiam. Gratuluję. Chylę czoła. PS A jedwabie malowane jak wisienka na torcie... Tak doskonałe, że nawet nie śmiem komentować. Pięknie!
Greglis 11:35, 18 gru 2013

Kochani serdecznie Wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, miłe komentarze i super odwiedziny mam nadzieję że kolejny rok będzie jeszcze lepszy i jeszcze bardziej zielony
A teraz mam świąteczną niespodziankę. Już w najbliższą niedzielę " Maja w ogrodzie " gościć będzie u mnie. Będzie to wyjątkowy odcinek letnio - zimowy, świąteczny
Serdecznie zapraszam!

A przy okazji chciałam Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia
Najwspanialszych Świąt Bożego Narodzenia i kolejnego fantastycznego Nowego Roku
A to mały prezencik, trochę świątecznego klimatu jaki jest u mnie w domu. Nad tą makietą pracowałam kilka miesięcy. Niech Was wprowadzi w miły nastrój

http://youtu.be/NOEX9ar1BHM
Gardenarium 15:05, 18 gru 2013

Nagrywałam dzisiaj z Mają Akademię Ogrodnika w ogrodzie zimozielonym (emisja w najbliższą niedzielę) i już wiem, że będziesz w święta Jesteś tego warta Kasiu

Jednak Święto Róż w moim ogrodzie i Twoja obecność na tej imprezie, a także na Ogrodowisku na coś się przydało Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 18:10, 18 gru 2013

Kasiu - będę oczekiwać na odcinek z Twoim ogrodem i dekoracjami
Sebuśkam

Teraz zajrzałem do tego linku i....zaniemówiłem........ Tego nie da się opisać słowami.... Nigdy bym nie pomyślał, że jedna osoba może stworzyć coś tak niesamowitego....Czapka z głowy.....

Z niecierpliwością czekam na Twoją choinkę, aż ją wkleisz
Zielona 22:38, 18 gru 2013

Kasiu- co za makieta!!! Przepiękna! I muzyka...! I postacie! I światła! Magiczne.... Dziękuję, że mogłam obejrzeć.
Borbetka 08:02, 19 gru 2013

Przepiękne prace, makieta i zdjęcia na fb też obejrzałam. Te śnieżne zdjęcia ulicy ... jak z bajek Andersena. Wesołych Świąt Kasiu i czekam na niedzielę.