Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

14:01, 02 lut 2017
czytam o cwiczeniach ...polecam cwiczyć)) ...nawet zwykłe rozciagajace i wzmacniajace ćwiczenia... ...dwa lata ćwicze 2-3 razy w tygodniu....głownie skalpel....bo inne obciażaja moje kolana i skaczacych cwiczeń nie robie.

niestety skalpel nie odchudza przynajmniej mnie nie odchudza ...szkoda ...ale za to wzmacnia kregosłup rece i nogi ....widze różnicę ....głownie jak sie urobie w ogrodzie ....nie zdycham przez kolejne 3 dni

PS. kupiłam w zeszłym roku płytke Bikini i cos tam jeszcze ...ale to hardcore nie dla mnie ....jakis nowy skalpel jest na płytkach ...moze sie skusze ...choc ten na YT jest idealny ...i Extra Figura tez lubie ....wcześniej były jeszcze jakieś dwa fajne treningi ktore cwiczyłam...ale zabrali z YT a szkoda
Makao_J 15:27, 02 lut 2017

Kurcze Justyna ależ mnie zaskoczyłaś.
Normalnie czapki z głów. 2 lata wytrzymujesz?
Teraz to dopiero kopa dostałam. Super że Skalpel wzmacnia kręgosłup - o to mi właśnie chodziło. Czyli jest duuuuża nadzieja że na starość kręgosłup nie będzie moją piętą Achillesa.
Kilera + bikini też widziałam ale na razie nogi, brzuch i ręce w zupełności wystarczą. Bikini przyda się jak cy.ki zaczną mi za bardzo wisieć
MirellaB 15:54, 02 lut 2017

Ale się temat ćwiczeń rozkręcił. Nic ciekawego nie wniosę niestety do dyskusji
Zobacz ten Callanetics może będzie Ci taki rodzaj ćwiczeń bardziej odpowiadał
17:01, 02 lut 2017
MirellaB napisał(a)

daj link na callanetics ...kiedys próbowałam .......ale do wielu ćwiczeń trzeba mieć mocne mięśnie brzucha ...poczatkujacych może to zniechęcić skutecznie....a chyba nie o to chodzi
MirellaB 17:06, 02 lut 2017

Justyna kiedyś "za młodu" miałam callanetics na kasetach video. Poszukaj w necie, pewnie gdzieś jest
olga80 17:06, 02 lut 2017

hi hi bliskie tematy, po dłuuugiej przerwie przeprosiłam się Ewką tu i tam się zaokrągliłam kiedyś robiłam killera i turbo spalanie bez problemu teraz leżałam nieżywa na podłodze po 20 minutach

Justyna kiedyś na YT był program model look też go ćwiczyłam
olga80 17:10, 02 lut 2017

callanetics polecam ten http://nuta24.pl/mp3/igdmg/callanetics-callan-pinckney-lektor-pl.html
17:19, 02 lut 2017
MirellaB napisał(a)
Justyna kiedyś "za młodu" miałam callanetics na kasetach video. Poszukaj w necie, pewnie gdzieś jest

ja mam płytke w domu ...jakies strae wydanie ...i wcale to nie sa łatwe ćwiczenia ...trzeba byc dobrze rozciagnietym i miec silne mięśnie brzucha ....myslałam że polecasz cos konkretnego ...jakis konkretny program z YT

17:21, 02 lut 2017
olga80 napisał(a)
hi hi bliskie tematy, po dłuuugiej przerwie przeprosiłam się Ewką tu i tam się zaokrągliłam kiedyś robiłam killera i turbo spalanie bez problemu teraz leżałam nieżywa na podłodze po 20 minutach

Justyna kiedyś na YT był program model look też go ćwiczyłam

mozliwe ..juz nie ma ...to i nazwe sie zapomina
Makao_J 18:41, 02 lut 2017

MirellaB napisał(a)

Patrzyłam. Stare nagranie z Bojarską jest dostępne. Mocno rozciągające ale takie starsze wydanie skalpela. Przynajmniej niektóre ćwiczenia.