Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

kasja83 08:41, 06 lut 2017

Napia napisał(a)
Dziadek niesamowity! też mam zamiar być jurną staruszką

Hahaha!!
Ja też!Radość z życia na tym etapie-to wspaniała sprawa. Posiadanie pasji i energii.
Tamaryszek 15:47, 07 lut 2017

Witam! Wpadłam w odwiedziny i widzę na początkowych stronach wątku młody i niezwykle zadbany ogród, pełen starannie zakomponowanych roślin. Co prawda ostatnie strony dyskusja toczy się głównie o zdrowiu i gimnastyce, ale wkrótce z pewnością ogród wróci, wrócę więc i ja z wiosną. Pozdrawiam miłą gospodynię!
MirellaB 10:07, 09 lut 2017

Cześć Co u Ciebie? Coś ostatnio Cię nie widuję na forum.
Wełnę mam i dzisiaj zaczynam dziergać
Makao_J 13:49, 09 lut 2017

Kochani trochę się pochorowałam na katar a u mnie katar to porażka. Nawet miesiąc potrafi siedzieć. Ale liczę że już będzie lepiej bo od wczoraj na sterydzie jadę
Poza tym musiałam zająć się czymś pochłaniającym bardziej czas bo mnie ta zima już dobija.
Na szczęście od poniedziałku zaczynamy ferie i jak się skończą to marzec będzie więc to mnie zmobilizowało by do Was zajrzeć.

Siedzę i patrzę jak sikorki obracają po jedzonko co baaardzo mnie cieszy. W ciągu dwóch dni prawie cały pojemnik (nowy zakup) ze słonecznikiem wciągnęły.

Makao_J 13:53, 09 lut 2017

BasiaLT napisał(a)

Aniu dokładnie tak to wygląda. Przez siedzącą pracę kilka lat temu tak mi już kręgosłup dawał się we znaki że budziłam się w nocy z bólu. Poszłam do mojej lekarki rodzinnej żeby mi coś na to dała. A ona wyciągnęła z biurka broszurkę z zestawem ćwiczeń na kręgosłup. Dosłałam jeszcze wykład z anatomii co i jak jest zbudowane, jakie mięśnie podtrzymują kręgosłup i dlaczego mnie boli. Odtąd zawsze starałam się chociaż trochę ćwiczyć w domu albo chodzić na aerobik lub siłownię. I faktycznie kręgosłup już mnie nie boli. Z Chodakowskiej najbardziej mi pasuje Sklapel II (z krzesłem).

Skalpel II nie widziałam jeszcze. Na razie pasuje mi I.

Dziewczyny cieszę się że się mobilizujecie do ćwiczeń bo to mobilizuje też mnie. Na wiosnę będzie forma jak znalazł. Wówczas będziemy w ogrodach ćwiczyć przysiady by tak jak Kamila pomarańczowej skórki się pozbyć do końca.
Makao_J 13:56, 09 lut 2017

gosika67 napisał(a)
Witaj Aniu właśnie wracam od Ciebie, hortka przepiękna,orliki też , u mnie orliki padły, gąsienice je skubały.Ja zakupiłam 3 hortki ale nie wiem jak będą wyglądały na wiosnę. Mogę się uśmiechnąć do Ciebie o instrukcje co do hortensji? Pozdrawiam Gosia

Jak będę ciąć to na pewno pokażę.
Makao_J 13:57, 09 lut 2017

Napia napisał(a)
Dziadek niesamowity! też mam zamiar być jurną staruszką

Też bym chciała ale nie wiem czy to się uda. Czasem lenistwo bierze górę a potem ciężko zacząć od nowa.
kamila66 14:00, 09 lut 2017

Makao_J napisał(a)

Skalpel II nie widziałam jeszcze. Na razie pasuje mi I.

Dziewczyny cieszę się że się mobilizujecie do ćwiczeń bo to mobilizuje też mnie. Na wiosnę będzie forma jak znalazł. Wówczas będziemy w ogrodach ćwiczyć przysiady by tak jak Kamila pomarańczowej skórki się pozbyć do końca.

Hehe Ania pomarańczowa skórka wróciła, nie wiele ale jednak kobiety jakieś obciążone tym celulitem
Makao_J 14:04, 09 lut 2017

Tamaryszek napisał(a)
Witam! Wpadłam w odwiedziny i widzę na początkowych stronach wątku młody i niezwykle zadbany ogród, pełen starannie zakomponowanych roślin. Co prawda ostatnie strony dyskusja toczy się głównie o zdrowiu i gimnastyce, ale wkrótce z pewnością ogród wróci, wrócę więc i ja z wiosną. Pozdrawiam miłą gospodynię!

Marzenia o pracy w ogrodzie na razie zawalił śnieg więc dobrze pogadać chociaż o pracy nad formą by wiosną móc ruszyć z kopyta i nie narzekać na ból pleców

Witam i cieszę się z odwiedzin
Makao_J 14:04, 09 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Cześć Co u Ciebie? Coś ostatnio Cię nie widuję na forum.
Wełnę mam i dzisiaj zaczynam dziergać

No to czekam z niecierpliwością Będę zaglądać