Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi

Mala_Mi 23:44, 07 paź 2016

violka171 napisał(a)
Iza to Lincoln ,cebule zdążysz jeszcze posadzić ,ale ostatni dzwonek tuż tuż

ja tam w listopadzie kupuję na wyprzedaży Spoko i nie nerwowo..

1300 cebul w koszykach posadzić.. szacun.. ale jak siema krasnali to robota ubywa
Rumianka 12:18, 08 paź 2016

Dziś pospacerowałam dłużej po Twoich włościach...poczęstowałam się naleśnikami oraz swieżymi warzywkami, które u Ciebie rosną jak na drożdżach...Twoje krasnalki są przecudnej urody i jak widać pracowite jak Mamuśka...Wiolu bądź dumna z takich skarbów i szczęśliwa jednocześnie...Płezdrówczi z Kaszeb...
gobasia 12:29, 08 paź 2016

Viola opisałam u siebie odn nawozow

ty tak się mocno nie przejmuj ,u mnie rosla i sama sobie radzila
boguslaw_grz... 15:22, 08 paź 2016

Sadzenie do grudnia,wys 40_50 cm. Kwitnie od czerwca do wrzesnia
hanka_andrus 16:25, 08 paź 2016

Na temat frezji napisałam u siebie, ale i do netu zajrzyj.
violka171 19:47, 08 paź 2016

Gobasiu i Haniu
czytałam informacje u Was za które dziękuję ,jak narazie czytam na bierząco
violka171 19:48, 08 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)

ja tam w listopadzie kupuję na wyprzedaży Spoko i nie nerwowo..

1300 cebul w koszykach posadzić.. szacun.. ale jak siema krasnali to robota ubywa

tak tylko jeden minus tego ze u nas przynajmniej tak jest że nie kupisz tych co chcesz bo juz wyprzedane
violka171 19:55, 08 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Dziś pospacerowałam dłużej po Twoich włościach...poczęstowałam się naleśnikami oraz swieżymi warzywkami, które u Ciebie rosną jak na drożdżach...Twoje krasnalki są przecudnej urody i jak widać pracowite jak Mamuśka...Wiolu bądź dumna z takich skarbów i szczęśliwa jednocześnie...Płezdrówczi z Kaszeb...

Witam cieplutko w moich skromnych progach
miło że tym razem dłużej zagościłaś,bywam często u Ciebie chodz nie zawszę zostawiam ślad,tak wiesz na paluszkach po cichutku
dziękuję za pochwały,powiadają jaka mac taka nać,w tym przypadku oby tak zostało
pozdrawiam cieplutko
boguslaw_grz... 00:24, 09 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Wow! Kiedy to się zrobiło? Chyba za pomocą czarów albo magiczną siłą? Jestem w szoku! I gratuluję! W takim tempie to i do zimy domek stanie! Podziwiam! No i fotel kierownika budowy też podziwiam!

Haniu,przegladam sobie wczesniejsze strony,jakis plan min wykonany,murek,fundamenty pod domek,woda caloroczna,zbiorrniki na szambo z akopane,jestem optymista,damy rade,tylko krasnalki pytaly dlaczego zasypuje dol ktory mamusia z takim trudem wykopala
boguslaw_grz... 00:35, 09 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Wow! Kiedy to się zrobiło? Chyba za pomocą czarów albo magiczną siłą? Jestem w szoku! I gratuluję! W takim tempie to i do zimy domek stanie! Podziwiam! No i fotel kierownika budowy też podziwiam!

Haniu,przegladam sobie wczesniejsze strony,jakis plan min wykonany,murek,fundamenty pod domek,woda caloroczna,zbiorrniki na szambo z akopane,jestem optymista,damy rade,tylko krasnalki pytaly dlaczego zasypuje dol ktory mamusia z takim trudem wykopala
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies