Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Olili 19:52, 04 maj 2016

Grusza ,o której było głośno, faktycznie jest piękna,majestatyczna wręcz..Czy nie mogłaby być jakąś pokraką,wtedy decyzja byłaby łatwiejsza.
Jednak jak pomyślę o osach i dzieciach to ...

Prace u Ciebie pełną parą.
My parę dni temu rozłożyliśmy linię kroplującą wg. Twojego pomysłu .A od wczoraj mamy ulewę z nieba .
kasja83 20:45, 04 maj 2016

Hej Agatko-witam się majowo-u Ciebie widzę praca wrzeCo do gruszy...ja pomimo, że drzewo piękne-pewnie bym cięła-ze względu na dzieci właśnie-a tym bardziej, że młodszy jest uczulony-u nas jeszcze od razu jakoś tak koło takich drzew zaczynają się kręcić szerszenie-to już w ogóle niebezpieczne.
AgataP 08:55, 05 maj 2016

kasja83 napisał(a)
Hej Agatko-witam się majowo-u Ciebie widzę praca wrzeCo do gruszy...ja pomimo, że drzewo piękne-pewnie bym cięła-ze względu na dzieci właśnie-a tym bardziej, że młodszy jest uczulony-u nas jeszcze od razu jakoś tak koło takich drzew zaczynają się kręcić szerszenie-to już w ogóle niebezpieczne.

Kasja, wciąż biję się z myślami. Może najpierw spróbuję ją przyciąć, dość silnie by nie owocowała za bardzo. U nas szerszenie zrobiły sobie gniazdo na strychu domku gospodarczego, nie przeszkadzały mi bo żywią się też komarami, ale jak zaczęły lecieć do światła domowego to mnie zirytowały. W tym roku pianką uszczelniliśmy wszelkie otwory. Może poszukają sobie innego lokum
AgataP 08:56, 05 maj 2016

Olili napisał(a)
Grusza ,o której było głośno, faktycznie jest piękna,majestatyczna wręcz..Czy nie mogłaby być jakąś pokraką,wtedy decyzja byłaby łatwiejsza.
Jednak jak pomyślę o osach i dzieciach to ...

Prace u Ciebie pełną parą.
My parę dni temu rozłożyliśmy linię kroplującą wg. Twojego pomysłu .A od wczoraj mamy ulewę z nieba .

Iza linie też dalej rozbudowałam, ale brakuje mi szpilek i kilku elementów.
Muszę poczekać, no i w przyszłym roku zrobię dopiero nawodnienie na różankę, bo nie ma jeszcze tam wszystkiego
Ciekawe czy będziesz zadowolona, ja tam sobie chwalę oszczędność czasu
AgataP 08:57, 05 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Agata ja też jeszcze uziemiona Nie bardzo mogę coś robić, chyba dopiero w sobotę jak dobrze pójdzie. U mnie też dziś lało i to tak, że na mojej glinie chyba z tydzień będzie ciapa, w przedogródku mam basem

Aniu no tak, na glinie to problem jest, ja mam piach, w dodatku na podjeździe mamy warstwę 20-30 pospółki więc nawet kałuża się nie robi
Ale ogród podlany potężnie
Wendy79 21:10, 05 maj 2016

Agatko, paczka dotarła, odbierz proszę wiadomość
AgataP 16:12, 06 maj 2016

Tulipanki powoli przekwitają na bylinówce

AgataP 16:13, 06 maj 2016

Ale zaczynają jabłonki - uwielbiam ten kontrast, dlatego posadziłam drugą

AgataP 16:15, 06 maj 2016

No i prunus Kanzan zaczyna spektakl

Karol99 16:15, 06 maj 2016

Łany tulipanów nieziemskie.