Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 09:05, 16 sie 2016

Dziewczyny obornik kupowany lokalnie - zamawiam telefonicznie, a gościu mi dowozi i ładnie układa gdzie chcę oczywiście w cenie obornika
AgataP 09:13, 16 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Trzeba przyznac ze jestes wyjatkowo szybka , tyle pracy w ogrodzie i jeszcze na zoo znalazłas czas.Zadaszenie choc cos tam narzekasz cudnie wygląda a co trzeba poprawisz bo co to dla Ciebie

Bożenko jak w jednym miejscu ogród ogarniam to w drugim wymaga uwagi, może będzie łatwiej jak już będzie tylko doglądanie ogrodu, a nie wciąż jego urządzanie od podstaw.
W tym roku czasu od groma zabiera warzywnik i taras.
Taras - niby wydaje się to wszystko proste, ale docinki, przymierzania, znowu poprawki, potem okazuje się że czegoś nie mamy, trzeba kupić, jak już kupiliśmy to znowu pada lub siąpi przez kilka dni... malowanie przekładaliśmy kilka razy. Idzie to jak krew z nosa.
Ale do przodu nie dajmy się zwariować
AgataP 09:14, 16 sie 2016

Wendy79 napisał(a)
O, nie pogardziłabym taką sąsiadką Kocham śliwki

Aga ja już przerobiłam z 15 kg śliwek, dżemów mam tyle że starczy na 3 lata.
Margarete 10:09, 16 sie 2016

Pracuś
Tyle roboty wokół domu, w ogrodzie, dzieciaki, szycie i jeszcze przetwoty robisz...podziwiam, ja sie juz zestarzałam bo mi takie ilości działan na tylu polach nie wychodza..
Buziaki!
AgataP 10:14, 16 sie 2016

Margarete napisał(a)
Pracuś
Tyle roboty wokół domu, w ogrodzie, dzieciaki, szycie i jeszcze przetwoty robisz...podziwiam, ja sie juz zestarzałam bo mi takie ilości działan na tylu polach nie wychodza..
Buziaki!

Małgoś spieszę się, bo wiem że za parę lat będę miała ochotę częściej kontemplować ogród na tarasie z lampką wina.
Pszczelarnia 10:23, 16 sie 2016

Do przodu! Lubię tutaj zaglądać.
tulucy 14:17, 16 sie 2016

normalnie nie lubię Cię kobieto jak można tak ogarniać i to w takim tempie

ja po urlopie jestem rozlazła i leniwa mam wrażenie, że mnie wszystko przerosło...

AgataP 15:14, 16 sie 2016

tulucy napisał(a)
normalnie nie lubię Cię kobieto jak można tak ogarniać i to w takim tempie

ja po urlopie jestem rozlazła i leniwa mam wrażenie, że mnie wszystko przerosło...

Oj marudzisz lenia mam ostatnio, co zaplanuję to coś innego wypadnie, czas dzielę miedzy ogród, dzieciaki, dom.
W pracy zastój jeszcze wakacyjny więc pracuję na 1/4 gwizdka

A i mam przemyślenia na temat niektórych rabat, dlatego też liliowce z frontu wywalone do warzywnika Tutaj mam dwie opcje i muszę pomyśleć która będzie lepsza.
tulucy 17:05, 16 sie 2016

Ja będę myśleć może od jutra

Agastache blue fortune mam
AnnaCh 21:41, 16 sie 2016

Boże jaki Ty masz rozmach kobieto I do tego jakieś zakamuflowane pokłady energii Skąd ja się pytam? Chcę brać to samo co Ty, bo mi ostatnio bateryjki siadają
Pozdrawiam Agatko