Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

ZieloneWrota 23:12, 13 sie 2016

No no Aguś, rozpędziłaś się z tymi dzisiejszymi poczynaniami, jak rozmawiałyśmy to mówiłaś że robisz śliwki, a tu proszę jak zwykle wykopki, taras, ale trzeba przyznać że zadaszenie pięknie wam wychodzi brawo WY , kawusia podwójna u mnie będzie buziaki.
AgataP 15:02, 14 sie 2016

Zadaszenie jeszcze nie do końca rozpracowane, jest kłopot przy rozsuwaniu, zacina się. Więc albo wymienimy wózki w przyszłym roku, albo jest jeszcze inna opcja, musimy sprawdzić pewną teorię
Niestety długa to droga jak się tak samemu coś dłubie.
Na razie zadaszenie rozsunięte, wiatry nic mu nie robią, w przyszły weekend "sprzedajemy" dzieciaki i dalej szyję

A dziś byliśmy w ZOO, żyrafa podobała się wszystkim, dzieciakom rybki w akwarium morskim , a mnie kolorowe żabki nadrzewne

potem trochę niezdrowego żarcia, a winko na wieczór się chłodzi
kasja83 21:36, 14 sie 2016

oo to pięknie spędzona niedziela. I jeszcze te winko na koniec
Bogdzia 21:40, 14 sie 2016

Trzeba przyznac ze jestes wyjatkowo szybka , tyle pracy w ogrodzie i jeszcze na zoo znalazłas czas.Zadaszenie choc cos tam narzekasz cudnie wygląda a co trzeba poprawisz bo co to dla Ciebie
AgataP 12:24, 15 sie 2016

kasja83 napisał(a)
oo to pięknie spędzona niedziela. I jeszcze te winko na koniec

Winko super tak na zakończenie dnia
AgataP 12:26, 15 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Trzeba przyznac ze jestes wyjatkowo szybka , tyle pracy w ogrodzie i jeszcze na zoo znalazłas czas.Zadaszenie choc cos tam narzekasz cudnie wygląda a co trzeba poprawisz bo co to dla Ciebie

Bożenko wiem, że we mnie wierzysz... liczę że się uda coś wymyślić.
AgataP 12:28, 15 sie 2016

ZieloneWrota napisał(a)
No no Aguś, rozpędziłaś się z tymi dzisiejszymi poczynaniami, jak rozmawiałyśmy to mówiłaś że robisz śliwki, a tu proszę jak zwykle wykopki, taras, ale trzeba przyznać że zadaszenie pięknie wam wychodzi brawo WY , kawusia podwójna u mnie będzie buziaki.

Aga, bo śliwki to ja ciągle robię, Ulena tak zaowocowała że dżemów i powideł starczy na 3 lata, tym bardziej że jeszcze sąsiadka mnie śliwkami uszczęśliwia
Wendy79 15:56, 15 sie 2016

O, nie pogardziłabym taką sąsiadką Kocham śliwki
Wendy79 21:59, 15 sie 2016

AgataP napisał(a)
A to czeka na warzywnik 30 worków przekompostowanego obornika

Kupowałaś lokalnie czy przez internet? Daj znać na priv, jakby co, bo też by mi się przydał.
Pytanie też mam, jak to jest z tą werbeną patagońską: ona jest jednoroczna, bo mam przepiękną, nawet M. zachwyciła i już się martwię, że w przyszłym roku z niej będą nici?
Rojodziejowa 22:03, 15 sie 2016

Ja mam tą samą prośbę co Aga z tymi informacjami o oborniku na priv