Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 16:55, 21 lut 2017

Ice dance jest zieloniutka, nic sobie nie robiła z mrozu i śniegu

Rozchodniki i u mnie widać

A tak wygląda wilczomlecz, ma nadłamane gałązki od śniegu ale moim zdaniem i tak świetnie przezimował. Liczę że będzie rósł

Makao_J 16:56, 21 lut 2017

No jeszcze śnieg Ci się ostał gdzie nie gdzie ale i tak widać że wiosna idzie
AgataP 17:00, 21 lut 2017

A teraz dla Księżycowego

Podjazd w dniu dzisiejszym

Na podjeździe gdzie stoją samochody i tam się manewruje robią się takie dołki teraz. Czasami większe niż na tym zdjęciu, ale dodam, że auta nasze ważą co najmniej po 1,5 tony, często jeszcze z towarem z tyłu mam swoje.
Nie zapadam się. Niedługo woda wsiąknie, a żwirek się przegrabi i śladu nie będzie Nie żałuję decyzji o dolomicie na podjeździe

Gruszka_na_w... 19:15, 21 lut 2017

No i się doczekałaś! Już po roztopach. Teraz życzę sił przy cięciu. Pamiętaj o zabezpieczeniu nadgarstków.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Wendy79 23:18, 21 lut 2017

Jestem zaskoczona, jak szybko stopniała u Was śnieg.
Bardzo Ci dziękuje za zdjęcia.Podjazd wygląda super. U nas burza mózgów. My mamy już połowę wykorytkowane, bo M. sam to robił w tamtym roku. Liczymy, że uda się zakończyć inwestycję przed kolejną zimą
Kawa 07:55, 22 lut 2017

no patrz chwila moment i sniegu nie ma
pocieszyłam się że nie tylko u mnie rabaty wygądają raczej "średnio" szczególnie bylinówki
AgataP 08:43, 22 lut 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
No i się doczekałaś! Już po roztopach. Teraz życzę sił przy cięciu. Pamiętaj o zabezpieczeniu nadgarstków.

Gruszko, w końcu widać że idzie ku cieplejszemu
Cięcie rozłożę sobie w czasie, bo mam taką możliwość, ale to jeszcze trochę nie spieszę się za bardzo. Muszę się wykurować na 100%, a ogród nie ucieknie.
AgataP 08:45, 22 lut 2017

Wendy79 napisał(a)
Jestem zaskoczona, jak szybko stopniała u Was śnieg.
Bardzo Ci dziękuje za zdjęcia.Podjazd wygląda super. U nas burza mózgów. My mamy już połowę wykorytkowane, bo M. sam to robił w tamtym roku. Liczymy, że uda się zakończyć inwestycję przed kolejną zimą

Aga śnieg zleciał piorunem,
U nas podjazd też rozłożony na dwa lata - najpierw korytowanie i pospółka, w kolejnym roku dolomit. U nas musiało iść to migiem, bo nie mięliśmy gdzie trzymać aut Dolomit rozsypany w weekend i dlatego potrzebne były wszystkie ręce na pokładzie, Zośki też
AgataP 08:46, 22 lut 2017

Kawa napisał(a)
no patrz chwila moment i sniegu nie ma
pocieszyłam się że nie tylko u mnie rabaty wygądają raczej "średnio" szczególnie bylinówki

Kamila jakoś wygląd bylinówki nie przeraża mnie teraz
Za moment się wyczyści ją całą, dostanie kompost i tylko będzie widać jak rośnie wszystko w oczach. Będzie pięknie już niedługo
Kawa 08:49, 22 lut 2017

AgataP napisał(a)

Kamila jakoś wygląd bylinówki nie przeraża mnie teraz
Za moment się wyczyści ją całą, dostanie kompost i tylko będzie widać jak rośnie wszystko w oczach. Będzie pięknie już niedługo

Wiem Agatko i już się nie moge doczekać twojej

u mnie mnie przeraża wszędobylskie błoto!