Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

kasja83 12:30, 22 mar 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Ja nawet nie mogę tego czytać, bo już się czuję zmęczona .

Buhahaha-ja też. Agata to tytan pracy!!
Kawa 12:56, 22 mar 2017

boszzzz Agata
Aga2017 16:30, 22 mar 2017

Agata, chylę czoło ogrom pracy, dzieci, dom, ogród oraz praca a i jeszcze mąż wszytko ogarnięte, ja to leń jestem przy Tobie zatem nic dziwnego że u mnie w tzw ogrodzie pobojowisko może w piątek nadrobię tak mnie nakręciłaś, że choć suche badyle pozbieram, 40 hortensji o rany latem jest pięknie, a Twój piesio to dziewczyna czy chłopak? pytam bo jakbym była na spacerze ze swoim czworonożnym facetem to może bym zajrzała (chodzi o podjazd) ale ten mój to gbur i nie lubi psich panów wiesz największy łobuz na żytniej
buźka
AgataP 16:39, 22 mar 2017

Aga2017 napisał(a)
Agata, chylę czoło ogrom pracy, dzieci, dom, ogród oraz praca a i jeszcze mąż wszytko ogarnięte, ja to leń jestem przy Tobie zatem nic dziwnego że u mnie w tzw ogrodzie pobojowisko może w piątek nadrobię tak mnie nakręciłaś, że choć suche badyle pozbieram, 40 hortensji o rany latem jest pięknie, a Twój piesio to dziewczyna czy chłopak? pytam bo jakbym była na spacerze ze swoim czworonożnym facetem to może bym zajrzała (chodzi o podjazd) ale ten mój to gbur i nie lubi psich panów wiesz największy łobuz na żytniej
buźka

Aga moja to suka, ona nie bardzo z tych obronnych, chociaż może i obronna, bo musisz się bronić przed namolną miłością z jej strony
Ja na spacery chodzę do lasu, bo mam go za płotem

W ogrodzie to jeszcze mnóstwo miejsc do ogarnięcia - składowiska wszystkiego jeszcze z czasów działki rodziców. Powoli wystawiamy na zbiórce wielkogabarytowej Koszmar, nie wiem kiedy z tego wyjdę tak na prawdę, ale powoli widać światełko w tunelu

Hortki sadzone w ubiegłym roku więc muszą się dobrze zaaklimatyzować
kasja83 17:43, 22 mar 2017

AgataP napisał(a)

Aga moja to suka, ona nie bardzo z tych obronnych, chociaż może i obronna, bo musisz się bronić przed namolną miłością z jej strony
Ja na spacery chodzę do lasu, bo mam go za płotem

W ogrodzie to jeszcze mnóstwo miejsc do ogarnięcia - składowiska wszystkiego jeszcze z czasów działki rodziców. Powoli wystawiamy na zbiórce wielkogabarytowej Koszmar, nie wiem kiedy z tego wyjdę tak na prawdę, ale powoli widać światełko w tunelu

Hortki sadzone w ubiegłym roku więc muszą się dobrze zaaklimatyzować

Zatem kończysz z mordorem w tym roku?

Agatko pytałam u mnie o blaty.
tulucy 19:25, 22 mar 2017

Agata, a jak tak chodzisz i oglądasz te Twoje byliny, to widzisz już może arcydzięgla? Bo moja nadzieja jeszcze zipie... Że może i mój cudem odżyje. Choć z tego zamówienia żyją tylko żuraweczki i to będzie. Reszta się nie pokazała jeszcze. I to. To był cud jednak, jakby się pokazała.
AgataP 09:21, 23 mar 2017

tulucy napisał(a)
Agata, a jak tak chodzisz i oglądasz te Twoje byliny, to widzisz już może arcydzięgla? Bo moja nadzieja jeszcze zipie... Że może i mój cudem odżyje. Choć z tego zamówienia żyją tylko żuraweczki i to będzie. Reszta się nie pokazała jeszcze. I to. To był cud jednak, jakby się pokazała.

Luśka nie widać nic a nic, tylko knotek wystaje więc wiem gdzie rósł.
czekam jeszcze tak samo jak na inne świeże nasadzenia...
Pytałam gdzie masz wątek kobieto ?
tulucy 21:13, 23 mar 2017

Zgubił się u mnie też badylek sterczy, tak jak sterczał od posadzenia.
AgataP 08:25, 24 mar 2017

tulucy napisał(a)
Zgubił się u mnie też badylek sterczy, tak jak sterczał od posadzenia.

Nie wiem czy on nie jest dwuletni - czyli tak jak naparstnica - wysiewa się, rośnie, zakwita w kolejnym roku i bach umiera... może jakieś nasionka przetrwały i coś się pojawi, ale za cholerę nie wiem jak miałyby wyglądać
ren133 08:36, 24 mar 2017

Macham pracusiu