Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Urszulla 17:18, 19 kwi 2017

Liatry masz dużo bo dużo sadzilas czy się wysiala?
Margarete 17:40, 19 kwi 2017

AgataP napisał(a)
Tymczasem w domu mamy znowu choroby - my z mężem przeziębieni, a Zośka od 3 tygodni kaszel. Niby osłuchowo nic nie ma, pomogły nieco inhalacje, ale wystarczyły dwa dni gdy była u dziadków i wróciła z tak duszącym kaszlem, ze się kroi serce. Nie wiem czy to nie sprawy alergiczne...
Jutro idziemy do pulmonologa... bo sama nie wiem już co robić...

Idę zajrzeć do Was, a potem praca, praca...

O rany niedobrze... może to alergia, u mojego syna tak sie właśnie zaczęło...a teraz pylą drzewa...
Zdrowia zyczę !
AgataP 18:00, 19 kwi 2017

mirkaka napisał(a)
Agatko, chorób współczuję,
Co to jest za budka na zdjęciu powyżej? z trzema otworami?

To karmnik, zimą wisiał na katalpie przy tarasie, zostało jeszcze trochę ziarna w środku to przewiesiłam na czereśnię - czeka na mycie
AgataP 18:01, 19 kwi 2017

Urszulla napisał(a)
Liatry masz dużo bo dużo sadzilas czy się wysiala?

Ulcia sadziłam, widzę że może nie wszystkie cebulki wychodzą, ale te co się pokazały to w większej ilości. Czyli się mnożą.
AgataP 18:03, 19 kwi 2017

Margarete napisał(a)

O rany niedobrze... może to alergia, u mojego syna tak sie właśnie zaczęło...a teraz pylą drzewa...
Zdrowia zyczę !

Małgoś jutro się okaże czy uczulenie i testy czy jakieś upierdliwe przeziębienie.
Ja byłam uczulona na trawy i zboża, jakoś w wieku Zośki, syn znowu podobny wiek, a uczulenie na roztocza. Dobrze że się to wszystko rozwiało po jakimś roku...
Jana 22:12, 19 kwi 2017

u małych dzieci może nie wyjść na co jest ewentualnie uczulona...dlatego zalecajaą robić testy w późniejszym wieku, jeśli będziesz musiała zrobić testy to lepiej prywatnie a nie w szpitalu
Madzenka 19:02, 21 kwi 2017

Dobrze, że zimę przepędziłaś a teraz przepędż choroby
AgataP 15:51, 23 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Dobrze, że zimę przepędziłaś a teraz przepędż choroby

My z mężem jako tako, ale młoda ma całą listę rzeczy - od inhalacji i syropu, po testy skórne i z krwii... wciąż kaszle... 4 tydzień w domu, ja też padam już na twarz... dobrze że Babcia blisko i może zająć się wnukami co jakiś czas.
Wendy79 16:29, 24 kwi 2017

Pokaż relację z działań, pociesz człowieka widokiem bylinowej i hortensjowej. Co tam w warzywniku słychać?
Młodej współczuję, dla mnie to trudne, a co to dopiero dla takiego małego dziecka. Przesyłam jej wiele dobrych myśli.
AgataP 19:02, 24 kwi 2017

Wendy79 napisał(a)
Pokaż relację z działań, pociesz człowieka widokiem bylinowej i hortensjowej. Co tam w warzywniku słychać?
Młodej współczuję, dla mnie to trudne, a co to dopiero dla takiego małego dziecka. Przesyłam jej wiele dobrych myśli.

dziękujemy obie...