Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

malkul 06:09, 27 kwi 2017

Flokas z bucikiem bardzo zacny.
kasja83 07:51, 27 kwi 2017

Agatka gratki na pół tysiączka!!!
AgataP 16:04, 27 kwi 2017

anna_t napisał(a)

ok

widzisz gdyby wszyscy byli zdyscyplinowani co do szczepień to by problemu krztuścia nie było...

Ania masz całkowitą rację, może dobrze by było by dzieci bez kompletu szczepień miały obniżoną punktację przy przyjęciu do przedszkola...

Dziś byłyśmy na pobraniu krwi - mała rączka, duża igła, oby skończyło się tylko na tych testach, bo drugi raz na pobranie krwi nie zaciągnę Zośki raczej.
Pszczelarnia 16:35, 27 kwi 2017

anna_t napisał(a)

ok

widzisz gdyby wszyscy byli zdyscyplinowani co do szczepień to by problemu krztuścia nie było...

Aniu, nie wiem, jak to jest ale w rodzinie z 6 dziećmi, krztuśca złapał chłopiec szczepiony właśnie.

Wendy79 16:54, 27 kwi 2017

AgataP napisał(a)

Dziś byłyśmy na pobraniu krwi - mała rączka, duża igła, oby skończyło się tylko na tych testach, bo drugi raz na pobranie krwi nie zaciągnę Zośki raczej.

Szkoda Zosi, ale wcale się jej nie dziwię, mam traumę od dzieciństwa. Teraz też na pobranie krwi szykuję się psychicznie tygodniami.
Jana 17:32, 27 kwi 2017

AgataP napisał(a)

Na podjeździe gdzie parkujemy auta jest w miarę równo, czeka nas jeszcze dosypanie dolomitu bo mało trochę jest. Na podwórku spadek, dla aut absolutnie to nie ma znaczenia.
Jeśli miałabym wybierać - kostka czy kamień - wybrałabym kamień ponownie.
Nie lubię wykostkowanych dużych powierzchni, kojarzą mi sie z parkingiem pod marketem Do 100m2 jeszcze jeszcze, potem to już nie moja bajka.
kurcze ja sądzę to samo ale Mój się uparł niedługo robimy kostkę i zastanawiam się jak maksymalnie ograniczyć jej powierzchnię
AgataP 17:53, 27 kwi 2017

Jana napisał(a)
kurcze ja sądzę to samo ale Mój się uparł niedługo robimy kostkę i zastanawiam się jak maksymalnie ograniczyć jej powierzchnię

Musisz mieć plan, by sobie to zobrazować - robi Wam to firma brukarska? Często robią też projekt nawierzchni dla klienta. Wtedy łatwiej.
Nas na kostkę po prostu nie było stać, u nas to jakieś 250 - 300 m2, przy cenach kostki jakie mi się podobają to wolę górę domu wykończyć

Ale marzy mi się brama przesuwna
kerii 19:11, 27 kwi 2017

Witam wiosennie ) chciałam zapytać czy nadal jesteś zainteresowana tymi michałkami o których rozmawiałyśmy w jesieni ))
ryska 19:15, 27 kwi 2017

Zdrowa dla Zosi, jeśli to krztusiec, to bardzo współczuję.
Moja Wiki miała w wieku 13 lat. Strasznie to przeżyłyśmy, ten kaszel doprowadzający do wymiotów przez dwa miesiące...
Oczywiście była szczepiona. Wtedy z jej rocznika zachorowało 6 osób w szkole.
Uwielbiam Twoją rabatę bylinową, podglądam po cichu
AgataP 19:47, 27 kwi 2017

kerii napisał(a)
Witam wiosennie ) chciałam zapytać czy nadal jesteś zainteresowana tymi michałkami o których rozmawiałyśmy w jesieni ))

Oczywiscie ze tak. Ale masz pamiec
Przesadzasz je?