Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 13:51, 10 maj 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Agato, jak ulżyć Twojej doli, jak zrobić przerzut (pocztą nie ma sensu, bo to ciężkie jest)? Nazwa Arboretum zobowiązuje.

Ewo, poszukam lokalnie, trzmilina w odmianie Compactus jest tańsza, a taką potrzebuję. Jak nie znajdę dużych to kupię mniejsze i poczekam o rok dłużej hahaha

Przyszły dziś buki, śpią jeszcze więc jutro zabieram się za ich sadzenie.
Piękne i dorodne, niektóre pieniek mają na dwa palce
Kawa 13:53, 10 maj 2017

Agata już się nie moge doczekać widoku tych twoich buków

pokaaaa
AgataP 13:57, 10 maj 2017

Kawa napisał(a)
Agata już się nie moge doczekać widoku tych twoich buków

pokaaaa

jutro Kochana, jutro - jak posadzę
Gruszka_na_w... 19:41, 10 maj 2017

U mnie buki w żywopłocie wczoraj ruszyły. Powodzenia w sadzeniu. Pogoda i moc niech będą z Tobą.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
jolanka 20:02, 10 maj 2017

Tez jestem ciekawa tych buczków Nie mam jeszcze żadnego
jankosia 21:22, 10 maj 2017

Ja też chcem zobaczyć. Poka

Trzmielinę Chicago fire mam z Rogowa właśnie Ja tyle za krzaczek zapłaciłam? No masakra Na pocieszenie dodam że w przeciwieństwie do trzmieliny wielkoskrzydłej i Hamiltona które też wtedy tam kupowałam (z wami zresztą) to ta oskrzydlona była normalnym już krzaczkiem a nie trzeba gałązkami jak dwie pozostałe.

P.S. Dostałam pomyloną książkę. Oddać bym nie oddała bo jest wykaz traw których nie znałam ale jeśli chodzi o inspiracje to... trąci myszką
Makao_J 22:37, 10 maj 2017

Ooo nowe nabytki są Ja też chcę zobaczyć
bacowa 23:17, 10 maj 2017

Agata, zastanawiałam się nad tym serbem, ale ton twoich wypowiedzi na jego temat jest taki , że ty go po prostu nie chcesz.Ciachnij go i będziesz mieć spokój. Nasadz trzmielin i co tam jeszcze zaplanowałaś i od razu poczujesz się lepiej.
AgataP 09:33, 11 maj 2017

jankosia napisał(a)
Ja też chcem zobaczyć. Poka

Trzmielinę Chicago fire mam z Rogowa właśnie Ja tyle za krzaczek zapłaciłam? No masakra Na pocieszenie dodam że w przeciwieństwie do trzmieliny wielkoskrzydłej i Hamiltona które też wtedy tam kupowałam (z wami zresztą) to ta oskrzydlona była normalnym już krzaczkiem a nie trzeba gałązkami jak dwie pozostałe.

P.S. Dostałam pomyloną książkę. Oddać bym nie oddała bo jest wykaz traw których nie znałam ale jeśli chodzi o inspiracje to... trąci myszką

Monika, a coś więcej możesz napisać o tej Chicago? Lub wstawić u mnie zdjęcie?
Makusia 13:37, 11 maj 2017

Agato dzień dobry
Cudnie położoną masz działkę- tło z brzóz jest przepiękne. Powojniki na siatce ogrodzeniowej również wyglądają ślicznie.
Będę zaglądać, bo aż wstyd, że dopiero teraz do Ciebie się doczłapałam, a przeciez jesteśmy z tego samego województwa