Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Wendy79 23:12, 15 sty 2018

Ściskam :*
AgataM 23:30, 15 sty 2018

Agatko droga, zdrowiej szybciutko. Pij dużo soku malinowego, jedz miód i wysypiaj się. A na wiosnę będziesz tryskać zdrowiem, Pozdrawiam
Anda 17:08, 24 sty 2018

Hej Agato, mam nadzieje, ze juz jestes zdrowa Odpoczywaj i wracaj do nas. Czekam na fotki Twojego pieknego ogrodu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 09:53, 26 sty 2018

Ze zdrowiem już dobrze, styczeń dał mi odpocząć

I tak prawdę powiedziawszy to dalej odpoczywam, mam lenia do wszystkiego, robię tylko to co muszę, dzieciaki wożę do szkoły i na zajęcia, gotuję obiady, sprzątam kiedy mi się chce i czytam książki - wersje papierowe i na tablecie

Też czekam do wiosny, przegląd nasion zrobiłam, wszystko zostało jeszcze z tamtego roku, ale z wysiewami się nie spieszę... Dam Mamie, ona w bloku ma duże parapety, ciepło nad kaloryferem to posieje. Kupiłam w tamtym roku szklarenki więc tylko ziemię dokupić.

Pierwszym moim zakupem będzie linia kroplująca, muszę dokończyć podlewanie na rabatach i zrobić je w warzywniku. To jednak ułatwia pracę i o ile na początku pracy dużo to potem jest się z czego cieszyć, nastawia się czas i kropa... leci samo.

Z pracami porządkowymi się nie spieszę, bo śnieg jeszcze leży, w tamtym roku dopiero pod koniec lutego robiłam porządki na bylinowej. Ale bliżej niż dalej Teraz dzieciaki zaczynają ferie więc 2 tygodnie zleci piorunem, a potem to już tylko wyglądać pierwszych oznak wiosny
AgataP 09:55, 26 sty 2018

Na pocieszenie kilka zdjęć bo nie wszystkie wrzucałam na O.

AgataP 09:58, 26 sty 2018

AgataP 10:04, 26 sty 2018

A za dwa miesiące będzie już tak I niech to będzie pocieszeniem.
Na razie jestem osobą bezkondycyjną, nawet latanie z odkurzaczem mnie męczy więc wybaczam to sobie, siadam wygodnie w fotelu i podglądam zdjęcia z roku ubiegłego...

Monia81 10:24, 26 sty 2018

Agatko to dobrze, że ze zdrowiem już lepiej pozdrawiam
Uwielbiam Twoją bylinówkę, jeszcze chwila i się zacznie piękny dla nas okres
Wendy79 10:26, 26 sty 2018

Wracaj do formy, już niedługo się przyda
Pszczelarnia 10:37, 26 sty 2018

2 m-ce szybko zleci.