Witaj Agatko Lepiej już się czujesz?
Pięknie masz w ogródku.....Ale w tych pergolach i i kratkach po prostu się zakochałam....A kwiaty przy nich - bajka Gratuluję pomysłu i pozdrawiam
Ula - nie zbieram, wysiewam od razu na rabatę jak potrzebuję - wysiałam jeżówkę, w tym roku już powinny młode siewki zakwitnąć, ostróżki też wysiewałam i przybyło ich trochę... lnica się wysiała, ale zlikwidowałam część siewek... werbena może siać się do woli...
No i zaczęły się ferie, a córka kaszle... oby nic na dłużej, bo trochę zajęć zaplanowanych mają na ferie. Na dodatek samochód zastrajkował i eM będzie go reanimował jutro - oby efektywnie... chyba powoli mam dość tej zimy...
My dziś z młodą na świątecznej pomocy byliśmy, katar, kaszel i ból pleców, co mnie przestraszyło, że może być zapalenie płuc. Ale na szczęście czysto... U nas już po feriach...
Luśka - pięknie wygląda późną wiosną, najlepiej posadzić go z tyłu, bo lubi się przewalać i musi mieć sztywnych towarzyszy. Ale wypełnia rabatę, chwasty nie rosną... potem trzeba go wyciąć. Odbija szybko, ale trzeba się godzić z tym, że przez "moment" jest pusto. Jak w przypadku szałwi...
Masz jeszcze takie z 25 czerwca
Tutaj z początku lipca, za różą widać że pustawo się zrobiło