Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Kawa 10:41, 11 cze 2018

piękne foty Agatko pokazujesz
margaretka3 10:44, 11 cze 2018

Ojej, aż zazdroszę, niesamowita wycieczka. Danusi ogród bylinowy powala na kolana już na fotkach, a co dopiero pewnie w realu.
anabuko1 11:11, 11 cze 2018

Cieszę się że poznałam choć trochę właścicielkę Tak pięknego ogrodu z pszenicznej.
Ogrody Danusi i niedzielne spotkanie na długo zostanie w mojej pamięci

Pozdrowki przesyłam
Makusia 11:37, 11 cze 2018

Wow! Ogród Danusi?!?! Ależ mnie zazdrość zżera! Gdyby mi kilogramów ubywało tak, jak zazdrość mnie zżera

A na poważnie- to naprawdę zazdraszczam możliwości zobaczenia ogrodów "na żywo"! Super sprawa !!
mikina34 13:53, 12 cze 2018

Agatko,
kiedy ścinasz bodziszka tego wysokiego? On u mnie w tym roku strasznie wybujał i praktycznie leży mam ochotę już go wyciąć...
Wendy79 15:07, 12 cze 2018

Agata, Szczęściaro!!! Widziałam, widziałam, tak blisko Danusi Ściskam serdecznie
AgataP 10:31, 14 cze 2018

mikina34 napisał(a)
Agatko,
kiedy ścinasz bodziszka tego wysokiego? On u mnie w tym roku strasznie wybujał i praktycznie leży mam ochotę już go wyciąć...

Scinam, ścinam... wczoraj wpadłam w busz bylinowy i ciachałam to co już dawno powinnam wyciąć, ale przez te upały nie dało się nic robić
AgataP 10:37, 14 cze 2018

margaretka3 napisał(a)
Ojej, aż zazdroszę, niesamowita wycieczka. Danusi ogród bylinowy powala na kolana już na fotkach, a co dopiero pewnie w realu.

Małgosiu powala już, ogrom pracy wykonanej budzi ogromy respekt.
Wiem też że to i tak 10% tego co Danusia tam planuje, a jeszcze jak rośliny podrosną to trzeba przesadzać, rozsadzać... sama wiesz... pracy nie zabraknie.

AgataP 10:39, 14 cze 2018

anabuko1 napisał(a)
Cieszę się że poznałam choć trochę właścicielkę Tak pięknego ogrodu z pszenicznej.
Ogrody Danusi i niedzielne spotkanie na długo zostanie w mojej pamięci

Pozdrowki przesyłam

Aniu pozdrawiam i ja... do zobaczenia na innych ogrodniczych szlakach
AgataP 10:46, 14 cze 2018

Wendy79 napisał(a)
Agata, Szczęściaro!!! Widziałam, widziałam, tak blisko Danusi Ściskam serdecznie

Aga, no trafiło się jak ślepej kurze ziarno

To były cudowne chwile - maniacy ogrodnictwa spacerujący w powstającym pięknym ogrodzie angielskim... mogłabym codziennie tak spacerować. Nie dziwię się Danusi, że potrafi tam jechać nawet 3x dziennie

Ogród już jest piękny, co roku będzie inny bo rośliny się rozrosną, inaczej zakwitną, coś wypadnie, coś dojdzie.. ale za to lubię ogrody bylinowe
A spacerowałam z Danusią, bo zgadywałyśmy z Jankosią co jest na rabatach... kilka bylin utkwiło mi w głowie Może coś kupię

Choć w moim ogrodzie powoli wchodzę w etap odmładzania więc wiosną czeka mnie sporo pracy, liczę że będzie normalna wiosna, a nie taki przeskok jak w tym roku. Termin kwitnienia roślin się rozmył, katalpa już kwitnie choć zawsze to był lipiec.. inne rośliny podobnie... nie mówiąc o tym że skróciło się kwitnienie przez te upały, a rośliny się wymęczyły na słonku...