No właśnie nie wiem czemu tak źle, Wendy napisała że u Niej super rosną.
U mnie w pierwszym roku po posadzeniu było super, potem coraz gorzej. Uwielbiam kłosowce, najwyżej będę sadzić co roku jak werbenę
Aga wszystko było piękne, ale wypatrzyłam astry które dziewczyny brały za penstemony widziałam go na zdjęciach u Kondzia dlatego zapamiętałam - Lady in black, no i piękną rutewkę Elin. Muszę Gosię z Lublina przyszpilić by zdjęcia też wstawiła
No i zaintrygował mnie kozłek lekarski i wciąż na mojej liście są jarzmianki
Czemu wypadła Ci monarda? jak coś to daj znać będziemy kopać, bo widzę że od Łukasza też ładnie rośnie mam więc dwa kolory.
Poza tym jak już pisałam wiosną będę odmładzać nieco i koniecznie ściółka, bo brzozy wysysają wszystko.
Gruszko ostróżki są piękne, miałam jeszcze białe ale chyba w...ły je nornice wespół z kretem. Nie dam za wygraną i kupię sobie jeszcze raz lub pozwolę im się wysiać.
Ula nie ja sadziłam ale coś pomogę
Fioletowe z hortensją to przetacznikowiec red arrow - też mam na niego chęć
przy ostróżkach kwitnie kocimiętka kubańska
białe to ostróżki, fioletowo-różowe krwawnica - u mnie pierwszy raz, ale jeszcze nie kwitnie
Fajnie Kaśka, fajnie, ale najfajniej spotkać się z taką grupą ziemiogrzebów Z każdym pogadasz, każdy Cię zrozumie... no i boski pimm`s w cieniu z ogrodnikami w otoczeniu magicznego ogrodu