Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 07:51, 10 wrz 2018

Gosiek33 napisał(a)
Sama kamieniarskie roboty wykonujesz?

łany rozchodników i hortensji oszałamiające

Uprzątniecie mordoru z pewnością wykańczające ale chyba daje olbrzymią satysfakcję! Jestem pełna podziwu

W tym roku wszystkie prace brukarskie - płyty i kamienie sama. Ale to już koniec, wykorzystałam już wszystkie płyty, podkłady, cegły. Tylko kamieni mam jeszcze furę za domkiem. Może coś w warzywniku jeszcze zrobię, ale to nie w tym roku już.
AgataP 07:52, 10 wrz 2018

Luteczka napisał(a)
Cześć Agatko, wpadam się przywitać
Ale u ciebie ślicznie, tak się wszystko rozrosło. Rośliny szaleją.

Cześć Ewa, dawno CIę nie było
AgataP 07:57, 10 wrz 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Moja ulubiona rabata u Ciebie, to ta jesienna. Przepiękna jest.:
Jest w Tobie MOC Pszeniczna Agatko. Zakres prac niesamowity. Zachwycający efekt.

Gruszeczko, jesienna rabata dopiero wchodzi w swój czas.

Teraz widzę co wymaga korekty. Rozchodniki mam takie wielkie że część z nich chyba przesadzę, bo zasłaniają mi berberysy. Trzcinnik cheju-do pójdzie chyba za nie. Miejsca brak, a chciałam tam jeszcze marcinki wetknąć... poczekam aż zakwitną i pomyślę.

Co do Mocy Gruszko, to powoli się ona wyczerpuje. W tym roku została mocno nadwyrężona i moc fizyczna i psychiczna... funkcjonuję dla dzieci...

Kasya 07:59, 10 wrz 2018

AgataP napisał(a)

W tym roku wszystkie prace brukarskie - płyty i kamienie sama. Ale to już koniec, wykorzystałam już wszystkie płyty, podkłady, cegły. Tylko kamieni mam jeszcze furę za domkiem. Może coś w warzywniku jeszcze zrobię, ale to nie w tym roku już.

Normalnie masz drugi fach w ręku
Jesteś niesamowita
mikina34 12:40, 10 wrz 2018

AgataP napisał(a)

bukiecik bazyliowy - ta jest tylko ozdobna, pozwalam jej kwitnąć całe lato

Przepiękny ten bukiet bazyliowy...u mnie kwitnie na biało, to jakaś inna odmiana?
Widać ogrom pracy i wysiłku, ale ogród się odwdzięczył najlepiej jak potrafił
Cudnie masz
Wendy79 13:34, 10 wrz 2018

Dużo o Tobie myślę Agatko przez cały ten sezon. Twoja rzadka bytność na forum, budziła mój niepokój, że nie wszystko jest ok, ale wciąż trzymam kciuki za lepsze dni.
AgataP 08:53, 11 wrz 2018

mikina34 napisał(a)

Przepiękny ten bukiet bazyliowy...u mnie kwitnie na biało, to jakaś inna odmiana?
Widać ogrom pracy i wysiłku, ale ogród się odwdzięczył najlepiej jak potrafił
Cudnie masz

Kupowałam na rynku, ale jak poszperałam w necie to bazylia tajska niby Też mi sie bardzo podoba, a pszczołom to już najbardziej
AgataP 08:57, 11 wrz 2018

Wendy79 napisał(a)
Dużo o Tobie myślę Agatko przez cały ten sezon. Twoja rzadka bytność na forum, budziła mój niepokój, że nie wszystko jest ok, ale wciąż trzymam kciuki za lepsze dni.

Aga teraz to już trzymaj kciuki tylko za mnie...

Dla Ciebie mieszkaniec warzywnika - musiałam ją relokować, bo siedziała w natce pietruszki.

popcorn 09:14, 11 wrz 2018

AgataP napisał(a)

Co do Mocy Gruszko, to powoli się ona wyczerpuje. W tym roku została mocno nadwyrężona i moc fizyczna i psychiczna... funkcjonuję dla dzieci...

Współczuję. I rozumiem
AgataM 09:25, 11 wrz 2018

Witaj Imienniczko......Po wieku spacerach po Twoim pięknym ogrodzie, postanowiłam w końcu się odezwać. Jestem zachwycona ogrodem, Twoją niesamowitą pracą. Bruk robi wrażenie, a przede wszystkim dokładność i precyzja. Gratuluję pomysłu. Pozdrawiam gorąco.......