Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 19:51, 06 cze 2019

CDN
Magleska 20:23, 06 cze 2019

Kasiu obejrzałam wszystkie cudowne fotki -zachwycam się piwoniami -cudowne masz -a ja mam na razie tylko 1 sztukę zeszłoroczną i niestety nie zakwitła w tym sezonie ….muszę pomyśleć ,żeby im godną miejscówkę znaleźć -moja Mama uwielbiała piwonie …..

cieszę się ,że wstawiłaś tak dużo fotek -raj dla oczu
sylwia_slomc... 21:33, 06 cze 2019

Fajny pomysł na nadwyżki roślin, ciekawe czy u nas by coś takiego przeszło...pewnie nie bo mentalność inna
sylszu 00:37, 07 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajny pomysł na nadwyżki roślin, ciekawe czy u nas by coś takiego przeszło...pewnie nie bo mentalność inna

A może nie? Zaczęłam dziś porządek robić pod balkonami w bloku gdzie mieszkam. Kopanie i wygrzebywanie roślin spod chaszczy i przesadzanie ich w nowe miejsca. Sąsiedzi się zainteresowali, ławeczkę ( którą postawiłam) skomentowali, że super. Kto wie, może się trochę dołożą pracą własną ewentualnie roślinkami i może jakaś integracja powstanie? Wrzucę zdjęcie. Myślę, że Kasia nie będzie zła, bo sama mi kibicuje

eda 21:11, 07 cze 2019

Kasiek napisał(a)

Moje biale pieknosci Kolejne odmiany jeszcze w pakach.

I kolejna, kwiaty ma ogromne, piekne, widac ja z daleka

Jeju jakie cudownosciiii i pionie i lilie iiii pciołyyy pradawneeee!!!
justa35 22:46, 07 cze 2019

Kasieńko jesteś mistrzynią w robieniu zdjęć - jak dla mnie niedoścignioną. Do tego masz cudne modele. Zachwycam się każdym zdjęciem, każdą roślinką, każdą pszczółką, żuczkiem - z wyjątkiem szkodników I pozwolisz, że będę tu bywać i się zachwycać a może i nękać o rady.
zawitka 07:49, 08 cze 2019

Niesamowite te rubensy i montany u Ciebie Ja swego rubensa załatwiłam Musiałam go wyciągnąć z kraty bo będę przestawiać kratę to ten najstarszy ,więc w tym roku miał mało kwiatów ale rośnie i czekam jak się rozwinie .Pozdrawiam .
Kasiek 22:35, 15 cze 2019

Magleska napisał(a)
Kasiu obejrzałam wszystkie cudowne fotki -zachwycam się piwoniami -cudowne masz -a ja mam na razie tylko 1 sztukę zeszłoroczną i niestety nie zakwitła w tym sezonie ….muszę pomyśleć ,żeby im godną miejscówkę znaleźć -moja Mama uwielbiała piwonie …..

cieszę się ,że wstawiłaś tak dużo fotek -raj dla oczu

Madziula Ja tez piwonie mam we wspomnieniach...Piekne sa, latwe w uprawie, uwielbiam ich zapach...Kolejne pieknosci juz zamowione Chyba musze cos o moich piwoniach i spostrzezeniach napisac...

Kasiek 22:50, 15 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Sylwia, sa ludzie i ludziska Wlasnie wczoraj, bedac w Obi, zauwazylam pewna sytuacje...Dwie panie, chodzac od kwiatka do kwiatka, zaslaniajac sie wzajemnie, braly sobie szczepki hortensji. Z kazdej odmiany po kilka. Przykro mi sie zrobilo bo...byly to Polki.
Zobaczymy czy pomysl sie rozkreci Oby, bo co robic z nadwyzka roslin, na kompostownik wyrzucac- szkoda
Kasiek 22:52, 15 cze 2019

sylszu napisał(a)

A może nie? Zaczęłam dziś porządek robić pod balkonami w bloku gdzie mieszkam. Kopanie i wygrzebywanie roślin spod chaszczy i przesadzanie ich w nowe miejsca. Sąsiedzi się zainteresowali, ławeczkę ( którą postawiłam) skomentowali, że super. Kto wie, może się trochę dołożą pracą własną ewentualnie roślinkami i może jakaś integracja powstanie? Wrzucę zdjęcie. Myślę, że Kasia nie będzie zła, bo sama mi kibicuje

Kasia nie jest zla, kibicuje i...Tez by sie tego winka napila
Sylwia, moje zdanie i pomysly znasz, trzymam kciuki za ogrodek i za integracje