Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

mrokasia 19:39, 20 mar 2020

Przyszłam zobaczyć Kanzana i oniemiałam. To naprawdę jest Kanzan??? Matko i córko!!! Co ja sobie kupiłam???!!!
Magnolia cuuuudna .
ewsyg 20:03, 20 mar 2020

Kasiu, nie mogę uwierzyć, że u was jest tle kwiecia. Piękne ptaszki, część z nich widzę pierwszy raz, chodzi o te żółtki. Nawet nie wiem jak się nazywają.
Kasiek 20:48, 20 mar 2020

UrsaMaior napisał(a)

Ten potwór to Kanzan??? Dżizas...

Tak
Kasiek 20:58, 20 mar 2020

antracyt napisał(a)
Wiosna u Ciebie już na całego
Poproszę przepis na pesto z niedźwiedziego.

Dla nas pesto robie z garsci lisci, tyle nam na raz wystarcza, jemy swiezy, chociaz mozna go przechowywac w lodowce lub mrozic

Pestki slonecznika, dyni, orzechow, roznych ziaren ( to co akurat masz w domu)lekko podsmazam na suchej patelni, miele i dodaje do zblendowanego czosnku. Mozna do smaku dodac troche cytryny, przypraw, ziol, dodaje rowniez troche oliwy. I to wszystko Jest pyszny i bardzo zdrowy, dziala silnie bakteriobojczo, zapobiega nowotworom i miazdzycy, obniza cisnienie, zawiera duzo witaminy C. Po prostu petarda
Kasiek 21:01, 20 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Rany, ile kwiatów I magnolie już... To ja się chwalę swoją balkonową z jednym pąkiem, co to go rozwija od dwóch tygodni…

Pięknie po prostu, pięknie

Dobrej Wiosny Ci życzę
I dużo zdrowia

Asiu, to chyba najpiekniejszy okres w Bawarii... Nagle, wszystko zaczyna byc...Rozowe Bawarczycy lubia wisnie ozdobne i bardzo chetnie je sadza w swoich ogrodach Najbardziej popularne tutaj to wlasnie Kanzan, Amanogawa i Kiku shidare
Dziekuje, wzajemnie
Kasiek 21:06, 20 mar 2020

mirkaka napisał(a)
Bardzo zaawansowana już wiosna u Ciebie, magnolia aż nie do uwierzenia

Tutaj jest troszke cieplej
Kasiek 21:10, 20 mar 2020

Pola napisał(a)
Kasia, powzdychałam i napatrzyłam cuda wiosny u Ciebie.
U mnie dopiero porządki wiosenne, dlatego fajnie obejrzeć twój ogród.

Jolu, i ja wzdycham do tych cudownosci, uwielbiam ten kolor w ogrodzie, roz, wszystkie jego odcienie O porzadkach nawet mi nie przypominaj...Wszystko stoi, trudno, praca nie zajac
Kasiek 21:10, 20 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)
Kwiecia jak w raju

Jeesss ofkors
Kasiek 21:18, 20 mar 2020

mrokasia napisał(a)
Przyszłam zobaczyć Kanzana i oniemiałam. To naprawdę jest Kanzan??? Matko i córko!!! Co ja sobie kupiłam???!!!
Magnolia cuuuudna .

Mrokasiu, tak, to naprawde jest Kanzan To stary okaz, ma juz wiele konarow wycietych ale jeszcze bajecznie kwitnie
Kasiek 21:19, 20 mar 2020

ewsyg napisał(a)
Kasiu, nie mogę uwierzyć, że u was jest tle kwiecia. Piękne ptaszki, część z nich widzę pierwszy raz, chodzi o te żółtki. Nawet nie wiem jak się nazywają.

Ewa, tutaj wiosna zawsze wczesniej Ten ptaszek to trznadel