Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

iwonkap 14:11, 02 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)

co to za śliczności ?
Pszczelarnia 14:15, 02 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)

Irena.. Tobie powiem uczciwie. Nie pamiętam.. mam zapisane.. nazwa i obrazek.. jak trzeba to po prostu przepisuję Przecież te nazwy wymyślał ktoś wybitnie wyzłośliwi, albo uzdolniony językowo. A ja ani jedno ani i drugie..
Dla mnie też to Lady szalet.. da się zapamiętać .

I tak można The Lady of Shalott (przecież to cała literatura i legendy są w tym słowie) sprowadzić do szaletu. Szaletu Lady.

Koniec przerwy - ależ mi było miło, tutaj u Ciebie.
Pszczelarnia 14:16, 02 cze 2016

iwonkap napisał(a)

co to za śliczności ?

Wrotycz jakiś.
yolka 16:41, 02 cze 2016

Czekam aż Coco_Mi zakwitnie - ma pąki i ładnie stoi, więc chyba będzie dobrze.

Ta niebieska-świecąca na ogólnych fotach to może Coco_Mi?
Basilikum 17:05, 02 cze 2016

ja tez przerwe u Ciebie spedzilam na podziwianiu tlustych rabat
lece pielic, bo po tej ulewie chwasciory wylaza jak z maselka
Mala_Mi 17:17, 02 cze 2016

yolka napisał(a)
Czekam aż Coco_Mi zakwitnie - ma pąki i ładnie stoi, więc chyba będzie dobrze.

Ta niebieska-świecąca na ogólnych fotach to może Coco_Mi?

To nie Coco MI ... przykro mi, ale trochę niebieskich mogę ci uskubać, ale odbiór osobisty.

Baptysja jest do przesadzenia.. przegoniła wzrostem piwonię.. ciekawe jak znosi przesadzanie

Mala_Mi 17:22, 02 cze 2016

Basilikum napisał(a)
ja tez przerwe u Ciebie spedzilam na podziwianiu tlustych rabat
lece pielic, bo po tej ulewie chwasciory wylaza jak z maselka

U nas leje.. tzn podlewa.
Ja wczoraj ciachałam to i owo.. głównie tulipany i krokusy.. wydarłam 4 wielkie wory 240l.. obleciałam ponad pół ogrodu Miałam bardzo intensywne popołudnie.. a teraz nie mam czym tego wywieźć wiec leżą i dalej denerwują I nie ma pięknego tła dla piwonii..

sylwia_slomc... 17:28, 02 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Dynamika ogrodu rośnie.. a wraz z nią ilość fotek .. sama nei wiem co już fotografować a co nie ..

To tak jak ja też po nocach nie śpię tylko sprrawdzam co już pokazywałam a co nie
Ta twoja sieczka nie dla konia bo bardzo mi się podoba
Mala_Mi 17:37, 02 cze 2016

Pszczelarnia napisał(a)

I tak można The Lady of Shalott (przecież to cała literatura i legendy są w tym słowie) sprowadzić do szaletu. Szaletu Lady.

Koniec przerwy - ależ mi było miło, tutaj u Ciebie.

Może dlatego tak uparcie odchyla się od grodu i "gapi się w ścianę"... zamiast do słońca się wyciągać to ona wyciąga się do ściany.. i stąd ta nazwa?? Foto nie przekoszone, taka skośna..

Nie ukrywam, że to akurat mnie drażni. I przejść po opasce wokół domu się nie da..

Anda 17:44, 02 cze 2016

Zajefajne masz rabaty Fotki się mogą powtarzać, mi to tam w ogole nie przeszkadza, efekt jest tak czy owak powalający Ta "sztuczna" roza sliczna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies