Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

Bogdzia 18:07, 08 gru 2016

Mala_Mi napisał(a)

Zapomniałam zapytac co to za trawka? fajnie wygląda taka kwitnaca.
Kasiek 18:08, 08 gru 2016

Bogdzia napisał(a)
Ania kota masz? Ładny ale kot a nie pies???Śniegu macie duzo , u mnie ani jednego płateczka.

Pewnie bedzie i kot i pies
A co
leon60 19:56, 08 gru 2016

Katkak napisał(a)
Ania nie Ty wybrałaś sobie kota, tylko kot Ciebie . Poznał się na dobrych ludziach .

koty byle kogo nie wybierają
Katkak 19:56, 08 gru 2016

leon60 napisał(a)

koty byle kogo nie wybierają

Się wie
violka171 20:58, 08 gru 2016

Mala_Mi napisał(a)

Na razie się Bambina oswaja... dzikus jeden... dziś rekordowo siedziała w domu 3,5 godziny. Ale już wie w które okno pukać bym otworzyła I przychodzi raz, dwa dzienie, na noc sobie gdzieś idzie.. może to czyjś podwórkowy kot??? Ale ludzi się boi.. i wszystkich odgłosów domowych..
I dała sobie fotę zrobić Tylko kolor oczu nie wyszedł.. jest intensywnie seledynowy.

Lubi przeceny haha,typowa kobietka
ładna jest
macham
Basilikum 21:07, 08 gru 2016

Ola dobrze apisala, koty sobie byle kogo nie wybieraja
sliczna jest

Kwietniowe fotki piekne

A ja mam karmik ale ptaszkow przy nim nie widze, tylko raz sikorke. Ale ziarenka znikaja wiec moze sie kiedys uda jakiegos goscia przylapac
21:25, 08 gru 2016
kotka będzie ci przynosić swoje zdobycze z łowów ...żywe! na środek dywanu ...albo pod stół ...zabije i zje przy tobie wróble żaby myszy...musisz być na to gotowa

10 lat z kotką mieszkaliśmy ...już bym nie chciała kota...... choć pierwsze półrocze bez niej było trudne ...zwyczajnie człowiek tęskni ....za tym mruczeniem ...ciepełkiem

Mala_Mi 22:36, 08 gru 2016

Bogdzia napisał(a)

Zapomniałam zapytac co to za trawka? fajnie wygląda taka kwitnaca.

Moja ulubiona Carex dolichostachya Gold Fountains.
Mala_Mi 22:39, 08 gru 2016

eee_taam napisał(a)
kotka będzie ci przynosić swoje zdobycze z łowów ...żywe! na środek dywanu ...albo pod stół ...zabije i zje przy tobie wróble żaby myszy...musisz być na to gotowa

10 lat z kotką mieszkaliśmy ...już bym nie chciała kota...... choć pierwsze półrocze bez niej było trudne ...zwyczajnie człowiek tęskni ....za tym mruczeniem ...ciepełkiem

Ta natura mordercy mnie najbardziej odstrasza.. kot to chyba jedyne stworzenie oprócz człowieka, że zabija dla przyjemności.. i zabawy. Dlatego jestem przeciwniczką kotów.. Wiem, że to nie ich wina tylko natury.. też jestem mięsożerca, ale zawsze staram się nie myśleć co jem..

Reszcie macham i dziś idę już spać.. raz jak biały człowiek.. jeszcze dziś..
Margerytka40 07:08, 09 gru 2016

Piękna ta Twoja katalpa jak cały ogród zresztą . Też mam maleńką , dostałam jako gratis przy jakiejś przesyłce i do tej pory zastanawiałam się co z nią zrobić ale teraz już wiem,że zostanie w moim ogrodzie muszę tylko znaleźć dla niej odpowiednie miejsce . To forma nie szczepiona. Pozdrawiam