Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2016

Ogród Małej Mi - sezon 2016

ana_art 09:54, 31 mar 2016

Kasya napisał(a)

przyjedz przy okazji po różę
Nie mam co z dziećmi zrobić , a róże już masz?
Kasya 09:56, 31 mar 2016

ana_art napisał(a)
Nie mam co z dziećmi zrobić , a róże już masz?

mam miec w sobotę

Aniu, sorki ze u ciebie
lojalna_ 10:26, 31 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)

Ha, ha, ha... nie masz co robić??.... ja mam zaległości w odcinkach nawet ostatnich już ogromne.. Dzidkę obejrzałam poza kolejką... Telewizji nie oglądam, tylko na necie..
I moje samosiewki...

ja tez prawie nie ogladam ale w telefonie mam aplikacje nc+ i Cie widziałam w RoBociE !! kolezankom sie chwaliłam ze Cie znam haha a one tak? byłas tam ? hahaha no i se przypomniałam ze w zasadzie tylko z Toba gadam tylko przez telefon ale jakbym Cie juz sto lat znała

Aniu pierwszoroczne przebisniegi u mnie na 100 cebulek same liscie i cztery kfiotki ...za mało slonca czy jak ?
Mala_Mi 11:19, 31 mar 2016

lojalna_ napisał(a)

ja tez prawie nie ogladam ale w telefonie mam aplikacje nc+ i Cie widziałam w RoBociE !! kolezankom sie chwaliłam ze Cie znam haha a one tak? byłas tam ? hahaha no i se przypomniałam ze w zasadzie tylko z Toba gadam tylko przez telefon ale jakbym Cie juz sto lat znała

Aniu pierwszoroczne przebisniegi u mnie na 100 cebulek same liscie i cztery kfiotki ...za mało slonca czy jak ?

Jak są liście to lux. Żyją... ale cebulki widocznie były za młode aby zakwitnąć.. albo coś im się popieprzyło. Zakwitną za rok Z cebulek przebiśniegi tak mają, że kapryszą Lepiej rosną wykopane z cudzego ogródka.

Czasami znajomość z Forum i na telefon jest wartościowsza niż taka wieloletnia w realu Najśmieszniejsze jest to, ze przy osobistym spotkaniu ma się wrażenie, że się zna od lat.... i faktycznie nie raz miałam wrażenie, że się znamy od wieków, a to pierwsze spotkanie w oko-oko. Takie miałam wrażenie z Pszczółką, Finka, Marzenką, Irenka, Bogdzią......... Z Pszczółką przy pierwszym spotkaniu gadamy gadamy i w pewnym momencie dotarło do mnie, że my się widzimy w realu pierwszy raz.. Długo odświeżałam szare komórki, aby upewnić się w tym spostrzeżeniu.. takie deja vu Tak.. najsilniejsze było z Pszczółką.... tu przeżyłam prawdziwy szok ...takie fest deja vu Rozumiem co masz na myśli

Mala_Mi 11:21, 31 mar 2016

ana_art napisał(a)
osz Tyyyyyy, a ja dumam co Ty nie piszesz, co się dzieje, wchodzę w spis wątków i co widzę 92 strony wątku z 2016... łolaboga jak ja to ogarnę...

Nie było nic ciekawego.. możesz sobie darować.. Muminek jako model był ciekawy..ale to było też na FB

Zrobiłam foto pustynników.. kiedyś były dyskusje na jego temat, żyją, jednego nawet udało mi się zdeptać..

Agania 13:12, 31 mar 2016

Fajny twój wiąz cały w kotkach, mój się leni ma mało baziów....trafiłam wczoraj na powtórkę twojego odcinka w Mai w ogrodzie...po słowach Mai, ze ogród oddaje twój temperament....zachwyciłam się ogrodem i Tobą na nowo i poleciałam do roboty...bo samo sie nie zrobi...patyki mam...buziak

Gdzie mogę dostać martagony i gdzie Ty zamawiałaś...pokaż mi swoje na fotkach...mam zajawkę na nie...wiosna na całego Aniu u Ciebie i ogród jak zawsze wymuskany

Napisz mi proszę jaki wymiar ma Twoja szklarnia i jakiego rzędu to jest inwestycja?
pozdro
Agania 13:12, 31 mar 2016

Muszę zobaczyc na moje pustynniki...granulki na ślimaki muszę im wysypać.
margaretka3 13:17, 31 mar 2016

I u mnie pustynniki już ładne. Nawet karpa, która jesienią była nadgniła, nie padła zimą, choć tak masakrycznie mokro było
Pszczelarnia 13:33, 31 mar 2016

Pszczółka się rozczuliła. Tatry, Anuś i lata studenckie i te wiariactwa nas połączyły. I różaneczniki z ogrodu Bogdzi.

lojalna_ 13:42, 31 mar 2016

No patrz jakie emocje wywolalam