Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

mrokasia 19:38, 02 paź 2018

zoja napisał(a)

skoro tak to w piatek zaczne akcje sobota ma byc ciepla

Też chyba sobie zaplanuję sobotę w ogrodzie . Tylko jeszcze trochę czosnków muszę dokupić, może jutro .
Gruszka_na_w... 19:39, 02 paź 2018

Jeśli czegoś bardzo nie lubię robić, a zrobić to muszę, to che mieć jak najszybciej za sobą. Cebule wsadziłam wczoraj. Było chłodnawo, a dzisiaj już jest zimnica.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
gosika67 19:53, 02 paź 2018

W nocy przymrozki i pewnie z trawą będzie problem.Ja w tym roku powiedziałam sobie stop z kupnem cebulowych i o dziwo trzymam się mocno.Róże też kupowałam w ub.r. jesienią i w tym roku wiosną. Odczekam do drugiego roku, zobaczę co wypadnie i wtedy będę myśleć o nowych nasadzeniach. Mnóstwo masz roślin, mnóstwo kolorów, tak jak u mnie.Jeszcze kupię jesienne, chyba chryzantemy w te donice zielone.
Podaj nazwy róż to sobie popatrzę jakie będą.
zoja 20:08, 02 paź 2018

marba napisał(a)

Piękna, jesienna kompozycja.
A sadzonki róż bardzo ładnie rozrośnięte.

Dziekuje
Z sadzonek jestem zadowolona teraz tylko sadzic
zoja 20:09, 02 paź 2018

mrokasia napisał(a)

Też chyba sobie zaplanuję sobotę w ogrodzie . Tylko jeszcze trochę czosnków muszę dokupić, może jutro .

pogoda ma byc idealna
zoja 20:10, 02 paź 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Jeśli czegoś bardzo nie lubię robić, a zrobić to muszę, to che mieć jak najszybciej za sobą. Cebule wsadziłam wczoraj. Było chłodnawo, a dzisiaj już jest zimnica.

Zazdroszcze ja wczoraj kolo 20 wrocilam to ciemnica byla, dzis zimno, jutro deszcz... Pierwszy ladny termin to piatek
zoja 20:12, 02 paź 2018

gosika67 napisał(a)
W nocy przymrozki i pewnie z trawą będzie problem.Ja w tym roku powiedziałam sobie stop z kupnem cebulowych i o dziwo trzymam się mocno.Róże też kupowałam w ub.r. jesienią i w tym roku wiosną. Odczekam do drugiego roku, zobaczę co wypadnie i wtedy będę myśleć o nowych nasadzeniach. Mnóstwo masz roślin, mnóstwo kolorów, tak jak u mnie.Jeszcze kupię jesienne, chyba chryzantemy w te donice zielone.
Podaj nazwy róż to sobie popatrzę jakie będą.

Podziwiam! W tym roku juz nie uda mi sie na Tobie wzorowac
Nazwy byly nad zdjeciem - orange climbing - pnaca, aspiryn rose - okrywowa biala
zoja 07:06, 03 paź 2018

Wczoraj mnie przewialo wieczorem bolaly mnie uszy a dzis pociagam nosem...
Dzis zalozylam kurtke na gorskie wycieczki - wsciekle rozowa - i eM mi powiedzial, ze nigdzie ze mna sie nie pokaze
Pfff.... Wazne, ze ta kurtka ma kaptur

Musze byc zdrowa na piatek.

Edit: pozdrawiam Was ja różowy Krasnoludek

tulucy 07:50, 03 paź 2018

Zojka pięknie i dobrze, dbaj o się, bo ja moje pociąganie już niestety w łóżku kontynuuję...
mrokasia 07:51, 03 paź 2018

Ja też mam kurtkę i polar do kompletu w ostrym różowo-malinowym kolorze i je uwielbiam .
Kuruj się, zdrówka życzę .