Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mały ogród miejski

Mały ogród miejski

anbu 08:48, 13 sie 2016

Pluszakowa napisał(a)
Dzięki Aniu za wizytę jak gęsto sadziłaś bluszcz? Lepiej sadzonki trzymać w wodzie czy w ziemi? Tak się szybciej ukorzenia?

Ja dałam do wody na całą zimę. Ukorzenił się
Wsadziłam do gruntu na wiosnę (sadziłam co metr). W sumie myślałam, że nic z niego nie będzie, bo on stał na parapecie w domy całą zimę - wiec był delikatny :/
A tu niespodzianka, przyjęły się wszystkie, nawet mam nadwyżki że tak powiem To twarda roślina

Macham
Pluszakowa 15:51, 13 sie 2016

anbu napisał(a)

Ja dałam do wody na całą zimę. Ukorzenił się
Wsadziłam do gruntu na wiosnę (sadziłam co metr). W sumie myślałam, że nic z niego nie będzie, bo on stał na parapecie w domy całą zimę - wiec był delikatny :/
A tu niespodzianka, przyjęły się wszystkie, nawet mam nadwyżki że tak powiem To twarda roślina

Macham

Ty musisz mieć zielone ręce może u siebie włożę sadzonki do ziemi jesienią i co któraś się ukorzeni?
Bogdzia 20:13, 13 sie 2016

Myślę że lepiej posadzic bluszcz do gruntu i to jak najszybciej żeby przed zimą sie ukorzenił.
Pluszakowa 19:33, 14 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Myślę że lepiej posadzic bluszcz do gruntu i to jak najszybciej żeby przed zimą sie ukorzenił.
tak zrobię tylko teraz do doniczek czy potem do gruntu bezpośrednio?
frezja 21:38, 14 sie 2016

Odpowiedziałam u siebie na temat róży
gierczusia 17:38, 16 sie 2016

Madziu dziękuję bardzo za wszystko i mam nadzieję na bis..kiedyśtam jak będzie czas czemu o bluszczu nie mówiłaś..kuleeee..normalnie mnie przyćmiło , czy jak ...echhhh przepraszam

Buziole
lojalna_ 14:23, 19 sie 2016

ooo spotakanie miałas fajniste ))) musimy sie tez jakos kochana na klachach ogrodowiskowych zderzyc ))
Pluszakowa 16:25, 19 sie 2016

lojalna_ napisał(a)
ooo spotakanie miałas fajniste ))) musimy sie tez jakos kochana na klachach ogrodowiskowych zderzyc ))

Spotkanie super i Ela może zaświadczyć, że nie jestem wąsiatym Januszem

Pewnie kochana chętnie się spotkam
Pluszakowa 13:30, 21 sie 2016

Tydzień miałam iście ogrodowiskowy zaczęłam u Eli skończyłam u Effy dziękuję wam dziewczyny ogromniaście że zechciałyście zaprosić mnie do swojego świata

Na koniec tygodnia były jeszcze zakupy ogrodowe. Tydzień ten mogę podsumować jako ponadprzeciętnie udany

Zakupiłam magnolię oriental night i Rh golden torch plus całą reklamówkę cebul
Pluszakowa 13:35, 21 sie 2016