Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

hanka_andrus 19:42, 15 cze 2016

4 godziny w ogrodzie i przyszedł deszcz! I po robocie. Dobrze,że udało sie do autobusu bez deszczu doczłapać. Bo teraz znowu pada.

Eden Rose

Abraham Darby

Robertop 19:51, 15 cze 2016

Haniu, u wszystkich piękne róże i u Ciebie tez. Juz mam mętlik w głowie i nie wiem które mam kupić
boguslawa_ma... 19:55, 15 cze 2016

Haniu ciągle u ciebie pada ,a u mnie susza,idą chmury ale nie pada mus podlewać,a jeszcze mi wąż ukradli i konewką ręce mam do ziemi.
Za tydzień jedziemy nad morze to przywiozę pogodę
Nallar 20:12, 15 cze 2016

Sąsiadka z przypadku powinna się wstydzić, fee....
Haniu czy Ty pamiętasz o obiecanym Ranniku dla mnie?-skromnie zapytuję.
Odwdzięczę się czymś z mojego ogródka.
Bogdzia 20:59, 15 cze 2016

Edenka cudna , moje jeszcze nie kwitną. Gdyby Ci sie deszcz znudził to dmuchaj w moją stronę, przyjmę kazdą ilosc tylko bez burz.
Gabriela 21:02, 15 cze 2016

Cofnęlam się troche w poszukiwaniu piwonii, no i się nie zawiodłam co do ich piękności.
Ależ Twój ogród zrobił się kwiecisty i różany, a jednak dość rzadko mamy razem i piwonie i róże, dobry ten rok.
Czy Twój ogródek najbardziej kwiecisty w całym ROD, bo tak mi to wygląda na zdjęciach?
violka171 21:30, 15 cze 2016

hej Haniu ,ja jak zwykle ostatnio z doskoku
Twoja RÓZA-EDENKA nic nie mów bo choruję na nią jak nic i nigdzie jej nie ma ,na targach to stukali sie w głowe jak pytałam o nia
zazdroszcze Ci że ją masz,mam nadzieje że bedziesz wiecej ją dawać tu,patrze na nia z zachwytem!!!
violka171 22:08, 15 cze 2016

Basilikum napisał(a)
a wiecie co u Edytki??

Zebyscie takie osamotnione z tym deszczem nie byly to u mnie tez pada a co

Milego dnia

no długo jej tu nie ma,zero wieści jak widzę
oby było wszystko ok
hanka_andrus 22:10, 15 cze 2016

Violu, Edenkę spróbuję dla Ciebie zdobyć. Jeżeli pan z różami będzie na giełdzie. Sobie chyba tez dokupię.

Gabrysiu, miło mi,że pierwsze kroki po nieobecności skierowałaś i do mnie. Ogródek w kwiatach to jest to, bo kupowane w kwiaciarni sa stanowczo za drogie.
A u siebie, wycinam co aktualnie mi potrzebne i mam. Chociaż moja sąsiadka /ta inna, miła/ mówi, że to rozrzutność, żeby tyle płatków różanych opadało na ziemię w ogrodzie, a nie zdobi domu. Ale trudno, tak lubię. Mają ludzie kwiaty w ogrodzie, tradycyjne i nie tylko, ale nie w takiej ilości.

Bożenko, deszczu trochę Tobie podsyłam, u mnie pada z przerwami, więc w tej przerwie niech u Ciebie poleje!

Nallar-Ewo, pamiętam, nasionka już mam, tylko do cebulek nie mogę się dostać. Rabata do wyplewienia, a tu mokro. Boję się, że mogę z zielskiem i ziemią, co się go trzyma, co nieco wywalić, a szkoda by było.

Bogusiu, a w jakiej okolicy będziesz na urlopie?

Rumianka 22:13, 15 cze 2016

A ja dziś zakupiłam rozplenicę, moją pierwszą...wreszcie znalazło się dla niej miejsce...