Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

gobasia 21:22, 20 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Piotrze, urwanie głowy to jeszcze nie kataklizm! Wpadaj, kiedy będziesz miał chęć i wolę.

Izabelko, tak to jest do dzisiaj, najtrudniej być prorokiem we własnym kraju, wszystkiego można się spodziewać, było tak od wieków!
A na pożyczonym osiołku, całe życie jeżdżę, bo własnego nie mam.
Raz taxi, raz dobrzy ludzie, raz z państwowego nadania i tak jakoś po tym świecie się przemieszczam. Raz dalej, raz bliżej.
Zresztą, damy muszą być wożone, nie wyobrażam takiej leidi na furmańskim koźle!

Wszystkim, których dosięgła świąteczna palma, zapewniam, że to tylko dla zdrowia, a komu się trafił jałowiec na łydki, to zapewne były męskie zbytki!

Miłego popołudnia!

Haniu ale ty masz poczucie humoru,tylko pozazdrościć takiej pogody ducha
Wiesz Haniu ,ja też jestem dama,bo muszą mnie wozić ...bo ja to tylko na rwerze Ha ha ha
eda 21:37, 20 mar 2016

Hanusia kochana najlepszego ode mnie na 40 stkę i nie smuć się M patrzy z góry i podziwia widoki z ogrodu i Ciebie ...ja życzenia i dla niego zostawiam miłego wieczoru kochana
Rumianka 21:50, 20 mar 2016

Hanuś, moja Hanuś, pozdrawiam Cię wiosennie...Tyle masz optymizmu na codzień, że chętnie czerpię go od Ciebie...Net u mnie spowolnił, więc idę poczytać...
malgorzata_s... 21:51, 20 mar 2016

Haniu Jak ja kocham czytać Twoje mądre posty U mnie też dzisiaj wspominkowo bo Józefa. Wspominaliśmy imieniny u Taty i u Szwagra. Już ich nie ma. I tak jak piszesz trzeba cieszyć się życiem i radować każdym dniemOni z góry na 100% patrzą i cieszą się z nami Buziaki
hanka_andrus 22:39, 20 mar 2016

Gosiaczek i ja mam Józefa w rodzie, więc na to konto coś chlapniem, i niech ciecze nam po brodzie!
Oni by chętnie z nami wysuszyli nie jeden wina dzban!
Ale już to, że ich wspominamy, jest dla nich przedłużeniem życia.

Elisko, Edytko, miło, że przed snem do mnie. Niech Wam się aniołki przyśnią!

Miłego wieczoru dziewczynki!

Piotr_ 22:42, 20 mar 2016

Jestem Ty to szalejesz, u mnie ogród gotowy wysprzątany, pewnie na tygodniu po bratki skoczą do donic .
I przygotowania świąteczne się zaczynają a potem to mnie niema bo praca się zaczyna. Szkoda będzie mnie mniej z Wami i w ogrodzie ale zawsze zajrzę może nie napisze ale myślami będę z Wami i u cb Haniu pozdrawiam i miłego wieczoru trochę ponarzekałem i zmykam.
hanka_andrus 23:21, 20 mar 2016

Piotrze, narzekać nie ma po co! Pracować trzeba na kawałek chleba i na te chciejstwa, nieraz zamorskie! Ja zamorskich nie dam rady, bo to za miastem i nawet tuje nie doczekają wzrostu słusznego, dlatego u mnie po babcinemu, po wiejsku, i tak jest dobrze, bo strat nie mam.

Zaglądaj, myśli Twe wyczuwam, bo roślinki rosną i moja chęć do opieki nad nimi też.
Wysyłam moje pozdrowienia z morską bryzą, niech się Tobie szczęści!
Mala_Mi 00:12, 21 mar 2016

Podpisuję listę..
Agania 10:56, 21 mar 2016

Witam Cię Haniu w pierwszy dzień wiosny

Nowy sezon, nowy wątek i w końcu jestem u Ciebie...i dalie podziwiam.
Połacie przebiśniegów, ranników i krokusików robią wiosnę u Ciebie...u mnie słoneczko próbuje się przedzierać, życzę i Tobie słoneczka i przyjemności z ogródka
ewelaa74 15:55, 21 mar 2016

Ale masz piękny dywan
cudo!!!