Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

hankaandrus_44 15:13, 21 maj 2021

Irenko, oczywiście zapraszam, byle nie w czerwcu./ Już obiecałam siostrze, że do niej trafię po 10 latach. Mam nadzieje, że termin jakoś zgramy. Bardzo bym chciała.
MiluniaB 15:53, 21 maj 2021

Irenko mnóstwo wszystkiego masz w ogrodzie
Bardzo podobają mi się białe kwiatki - chyba zawilce
AlinaP 16:21, 21 maj 2021

Hej Irenko Zaglądam do Ciebie, a tu jak zwykle cudowności. Kalina roseum ogromniasta. Lubię jej kwiaty.
Pozdrawiam
Alija 16:41, 21 maj 2021

Milka napisał(a)
berberys już do cięcia

buksy i inne

Spacer po Twoim ogrodzie to zawsze ogromna przyjemność. Tyle ciekawych miejsc i roślin. Bardzo lubię na przykład takie miejsca, jak na powyższym zdjęciu. Twój biały różanecznik według mnie wcale nie jest smutny, tylko elegancki.
Zachwyciły mnie też białe zawilce, śliczne.

Irenko! Przeraziłaś mnie swoją historią z różą, ślimakiem i tężcem w roli głównej. Całe szczęście, że zdążyliście odpowiednio zadziałać i podać leki. Mam nadzieję, że jest już lepiej. Zdrówka dużo życzę i pozdrawiam serdecznie.
Alija 16:44, 21 maj 2021

Milka napisał(a)

Zapomniałam napisać, że nowy avatarek jest super!!!
No i te zawilce prezentują się świetnie.
danuta_szwajcer 17:24, 21 maj 2021

O matko nie ścinaj paulowni, takie cudenko jak kwitnie, czemu? masz je z boku, ozdoba ogrodu i to kolekcjonerska. A to coś co sie rozkwita i nie wiesz co to to mi wygląda na taki czosnek co jak zakwita to się tak dziwnie wygina...nazwy nie pamiętam. A te białe zawilce i w takiej masie robią wrażenie, cudne
SlonecznyOgrod 17:30, 21 maj 2021

Przyszłam pochwalić ogród, popatrzeć ale tak ślicznie wyglądasz, że przebiłaś wszystko
Wrócę później i coś o ogrodzie napiszę, bo się skupić nie mogę haha
Joku 17:47, 21 maj 2021

Czytam o palcu, dobrze że masz właściwe leczenie. Życzę poprawy i jak najmniej cierpienia.
Buki na tle domu sąsiedzkiego wyglądają jak koronka.
Roocika 18:13, 21 maj 2021

Irenko, tak myślałam, że coś się stało, jakoś to wyczułam. Historia przerażająca, dobrze, że wszystko jest w porządku i wyszłaś z tego, bo strach pomyśleć, jakby się to mogło skończyć.
Staram się nie tylko oglądać ale i czytać, czasami coś przeczę, bo często oglądam na telefonie.
Bardzo podobają mi się te buki, w tym roku jakoś mi z nimi po drodze, kompozycja z nimi w roli głównej w Twoim ogrodzie bardzo mi się podoba.
Ostatnio pisałaś, że nie lubisz zapachu berberysa, teraz piszesz i bukszpanie, to główne powody, że nie będzie ich u mnie
Mam nadzieję, że zła passa się u Ciebie skończy, że już wyczerpalaś możliwości.
Ogród masz ciekawy i różnorodny, nie denerwuj się na niego
Pozdrawiam Irenko
Edit. Bardzo ładny avatarek
Agatorek 18:55, 21 maj 2021

Irenko, avatarek super, mimo tego, że piszesz, że jest „stary” .
Staram się wszystko czytać, czasami coś mi umknie, czasami pytam dwa razy o to samo , ale trochę (czasami) bywam roztrzepana.
Ogród niezmiennie piękny, bardzo soczysty

Współczuję przygody z palcem, całe szczęście dobrze się skończyło. Muszę się zainteresować szczepieniem na tężca, bo ciągle chodzę podrapana, jestem taką ogrodową „pierdołą” .

Pozdrawiam i miłego weekendu Irenko .