Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Milka 15:37, 21 mar 2018

No właśnie wkroczyła
Nasze psiaki i z urody i z natury podobne, sfoc swoją w całości, porównam sobie. Kiedyś jedna koleżanka miała pieska identycznego, jak mój, a zupełnie gdzie indziej wzięty niż mój, bardzo odległe miasta, bliźniaki dosłownie, tyle że u mnie pies był, a u niej suczka.
marba 15:42, 21 mar 2018

Jeśli zapolował na swoim terenie, to nie naruszył prawa. To kura naruszyła przestrzeń terytorialną. Sąsiad powinien to rozumieć.
danuta_szwajcer 15:45, 21 mar 2018

To sie ciesze z tej Angeli, narazie kupiłam dwie i zobaczymy jak się będzie sprawować u mnie. A zmartwien z psiakami to wspólczuje, pamiętam jak zgineła mi Muszka jaki to smutek i żal a Ty razy trzy masz zmartwienia ale tyle radości dają i nie widać po nich, że takie chore, u Was im dobrze to długo jeszcze będą żyć Przeszłam po ogrodzie i pomimo zimnego wiatru to już weselej, wiosne widać
Milka 15:46, 21 mar 2018

marba napisał(a)
Jeśli zapolował na swoim terenie, to nie naruszył prawa. To kura naruszyła przestrzeń terytorialną. Sąsiad powinien to rozumieć.

Rozumieć rozumie, ale nic nie robi, a ja potem mam problem, pozdrawiam
zoja 15:46, 21 mar 2018

marba napisał(a)

popieram
Milka 15:51, 21 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
To sie ciesze z tej Angeli, narazie kupiłam dwie i zobaczymy jak się będzie sprawować u mnie. A zmartwien z psiakami to wspólczuje, pamiętam jak zgineła mi Muszka jaki to smutek i żal a Ty razy trzy masz zmartwienia ale tyle radości dają i nie widać po nich, że takie chore, u Was im dobrze to długo jeszcze będą żyć Przeszłam po ogrodzie i pomimo zimnego wiatru to już weselej, wiosne widać

Myślę, że bardzo dobrze, potrzebują czasu, w 3 roku już są ogromne
Jakoś tak sobie nie wyobrażam dużego ogrodu bez psiaków, smutno, no i mniej bezpiecznie, zawsze to szczekacze, choć i niszczą, ale cóżzbyt kocham psy
Kasya 16:41, 21 mar 2018

U ciebie taka psiarnia jak u mnie kociarnia
Ja nic nie planuje bo snieg leży i leży...
Milka 17:32, 21 mar 2018

U mnie też Kasiu, ale chyba do weekendu juz go nie będzie, nawóz to nie problem i cięcie
Młody lezy, a jak dojdzie do siebie, to na kastrację, przy okazji badania wyszło, że ma przerost prostaty, matko, ma tylko rok.
Kociaki też uwielbiam, ale nie mam z nimi doświadczenia Kasiu
I donoszę, że nasze magnolki zapączkowane, no mojaa twoja?
oliwka 20:41, 21 mar 2018

Irenko patrzę na twoje zdjęcia i gdybym wczoraj nie widziała łanów krokusów na Ostatnim Groszu to bym nie uwierzyła, że już u Ciebie jest taka wiosna
U mnie snieg na balkonie leży. Dzis z lenistwa zamiast podlac schowane donice posypałam je śniegiem. Przy okazji zobaczyłam, ze coraz więcej kłów czosnkowych wychodzi Ja w pracy jestem ostatnio na okrągło więc nie miałam ochoty wieczorami zaglądać na balkon.
Szkoda, ze nie widać u mnie orlików, miałam nadzieję, ze sie w tym roku pokażą te od ciebie, z ładnymi kolorowymi liścmi \.
wojtas2101 21:15, 21 mar 2018

Słodziak, czekam na wiosnę. ...