To jak ma ponad roczek to jeszcze młodziutka Nasza już czterolatka, ADHD jej powoli mija ale nadal się pobudza czasami za bardzo , szczególnie na ludzi, co piszczą na jej widok Jest ze schroniska, chyba dlatego taka agresywna do psów. Wg. behawiorystki nie do naprawienia łagodnymi metodami a, że nie chodzimy z nią za dużo nigdzie to daliśmy sobie spokój, niech żyje w spokoju
Koteś to w ogóle wielki przypadek i zaskoczenie życiowe.
Byłam kiedyś w remizie OSP na zabawie, w listopadzie 2019, wyszłam na dwór i siedziało to takie małe i wrzeszczące wniebogłosy z rozwaloną wargą. I co zrobić? Wrzuciłam Kotesia do bagażnika, zawiozłam do domu, a później wróciłam na zabawę. Hahaha! No i teraz kochany Koteś drapie mi pnie wszystkich drzewek w ogródku, żeby nie było, że nic nie robi. To jest bardzo odważny kot. Chyba chce rządzić we wsi.
No popatrz, jakie Ty masz wielkie serce Dziewczyno! Aż się mi zmokrzyły oczy.
Ogrodowisko jest pełne dobrych wiadomości i pozytywnych wibracji.
Na pewno bidulka ma złe wspomnienia, nawyki jakieś, popękane serducho pomagałaś jej sklejać, to teraz broni Was od wszystkiego co jest wg niej złe. I wcale się jej nie dziwię, skarbów trzeba bronić.
Aleś mnie zawstydziła, aż się czerwienię. Ojojjj... To są tegoroczne podarki - mam od marca niekończący się Dzień Dziecka w ogródku. Ten zakątek faktycznie zaczyna nabierać krasy. Dziękuję pięknie.