Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 20:47, 24 sie 2018

Trochę dawno tu nie byłam Cóż, wakacje
Wiele zdjęć jeszcze nie mam zgranych do komputera więc na pewno jeszcze to potrwa zanim pokażę to i owo
Poza tym sam komputer pogniewał się na mnie i trzeba go było prosić o współpracę
Najpierw odpowiem na kilka postów, hmm, przepraszam,że to trochę trwało

Kasia_CS napisał(a)
Raniuszki wg mnie to najsłodsze małe ptaszki, ale Twoje pliszki siwe też śliczne Jestem za ptasim atlasem

m_gocha napisał(a)
Ponad 30 gatunków????
Coś niesamowitego. Aż zazdraszczam
Przyznam, że i ja zaczęłam baczniej uwagę zwracać na ptaki, które przylatują do mojego zakątka A to głównie a sprawą Bogdzi i Twoich ślicznych ptasich zdjęć
Jeżówki śliczne - muszę zapisać nazwy i może jakieś zakupy poczynię
Niestety stacjonarnie nie mam co liczyć - jeżówki odmiany jeżówka z reguły nawet jeżeli kwitną to zwykłe różowe bądź białe

Marga napisał(a)
Joluś, atlas ptaszków jest świetnym pomysłem. Na pewno, sama bardzo chętnie będę korzystała z niego przy identyfikacji moich ogrodowych ptaszków. I tak już, Bogdzia i Ty, zaszczepiłyście całej mojej rodzinie( z wyjątkiem naszej kotki) miłość do skrzydlatych gości.

Bogdzia napisał(a)

Bardzo mnie to cieszy. Jola jest wątek o ptakach , wklejaj tam zdjecia.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1561-poznajemy-ptaki?page=62

Kochane, na pewno pokuszę się o taki mój osobisty atlas ptaków odwiedzających "Ogród z uśmiechem". Myślałam, że skoro mam wakacje to ile to czasu będę miała wolnego i wszystko co zaplanowałam to zrobię Haha Musi to jednak poczekać na dłuższe wieczory.
Nawet doszło mi sporo nowych zdjęć ptaków, głównie młodzieży ptasiej i przyznam, że nie zawsze potrafię je rozpoznać, są zupelnie niepodobne do swoich rodziców Ale są śliczne
jolanka 20:57, 24 sie 2018

Trochę ogrodowych zdjęć bo sama zapomnę jak mój ogród wygląda

jolanka 21:02, 24 sie 2018

Jesień niestety widać coraz wyraźniej. Wypada powiedzieć, sorry, taki mamy klimat

jolanka 21:06, 24 sie 2018

Jeżówkowo i kolorowo

jolanka 21:10, 24 sie 2018

jolanka 21:15, 24 sie 2018

Róże przez upały nie kwitną tak, jak oczekiwałam. Wiele ma popalone płatki, szybko przekwitają ... ale i tak cieszą zapachem i wyglądem. O chorobach dzisiaj nie piszemy

jolanka 21:17, 24 sie 2018

jolanka 21:21, 24 sie 2018

Hortensje widać z daleka, wyraźnie jesień czują

jolanka 21:24, 24 sie 2018

Na dzisiaj tyle
Upłynie trochę czasu zanim ponadrabiam Wasze wątki. Starałam się podczytywać na komórce i tablecie ale i tak jestem do tyłu
mrokasia 21:28, 24 sie 2018

Jola, no Ty to jesteś niemożliwa - najpierw siedzisz sobie gdzieś cichutko, a potem jak zapodasz foty to nie wiadomo na co patrzeć. Jeżówki masz cuuudne! I całą resztę też .