Zakochana w ptaszynach ...Jolu ja też dokarmiam. Spróbuję Twojego sposobu z kulkami smalcu;czy to taki kupny? u mnie koty..więc wszelkie środki oztrożności muszę zachować.
No, ja tez ja widzę już oczami wyobraźni
Z tymi ptakami to zaraziłam się od Bogdzi a tyle ich zaczęło przylatywać do ogrodu, że musiałam zacząć i oglądać i czytać na ich temat. Trzy lata temu tez znałam pewnie tylkotrzy
Budki lęgowe kupiłam w tym roku sztuk 5, bo drzewa trochę podrosły i będzie gdzie je zawiesić
O ławeczce nie muszę na priv, bo ona była kupiona w takim sklepie ztzw. Antykami Nie ma możliwości kupić wiecej, niestety. Ten sklep jest w Grodzisku. Miałam farta, cenowego również
Najbardziej lubię właśnie te w locie, cieszę się jak dziecko kiedy właśnie takie wyjdzie, przecież to zawsze jest przypadek
Haha, ja tez i wojuje z eMem bo on by tylko takie proste, najlepiej dębowe stawiał.
A wiesz, ze to bardzo fajny pomysł, nie widziałam nigdy czegoś takiego. Nooo, przy tarasie, oj, zdjęcia bym miała super
Kupuj, kupuj jeśli możesz. Chyba samemu tez by można jeśli ktoś umie spawać. Albo bo drewnianej grubej tyki podkręcać takie ustrojstwa
Ptaki musza mieć możliwość szybkiej ucieczki z takich odsłoniętych miejsc, więc trzeba by było tak to umieścić aby jakieś krzaki czy drzewa były dosyć blisko.
Wiewiórki są śliczne, macie radochę.
Wroblowate uwielbiają takie żywopłoty. Kiedyś przechodziłam gdzieś przy takim to miałam wrażenie, ze cały się rusza a świergotek był taki... Nie dziwie się, ze go nie wymieniacie, przecież to ich domek
naczytałam się o tej ławce i myslę sobie ....przegapiłam ....
ale cofnęłam sie i znalazłam
Jolu świetna jest -cudo po prostu gdzie docelowo będzie stać ? jeśli pisałaś ,a nie doczytałam ,to przepraszam gapa ze mnie ..